Gratis online
kursus om Smart Pay

På dette online kursus tager vi dig igennem opsætning af Smart Pay ét trin ad gangen, så du efter kurset kan gå i gang med processen. Vi gennemgår også forskellige arbejdsgange, så du kan finde dem, der gør din hverdag nemmere.

Tilmeld dig online kurset gratis

Det lærer du på kurset

Hvordan du kommer godt i gang med
at bruge Smart Pay i e-conomic

Hvordan du opretter leverandørfakturaer
og sætter dem til betaling i e-conomic

Hvordan du finder din optimale arbejdsgang
i e-conomic, når du bruger Smart pay

Bliv klogere på hvordan Smart Pay kan gøre din hverdag nemmere
På dette kursus viser en af vores dygtige supportere dig alt, du skal vide for at kunne bruge Smart Pay i e-conomic. På godt og vel en time, vil I komme rundt om opsætningen og prøve kræfter med at oprette posteringer, så I sammen kan finde de arbejdsgange, der kan spare dig tid i hverdagen.

Tilmeld dig online kurset gratis

Vil du vide mere? Læs alt om Smart Pay og hvilke fordele du får, når du bruger betalingsløsningen i e-conomic.

Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage

Er du ikke allerede kunde hos e-conomic, så anbefaler vi dig at tage en gratis demo af programmet før kurset.

Prøv gratis