e-copedia

Opret en leverandørbetaling

Vejledning
Når du skal betale en leverandør/kreditor, skal det oprettes som posteringstypen "Leverandørbetaling" i en kassekladde.

Når du modtager en faktura fra en leverandør/kreditor, skal denne faktura først oprettes som en leverandørfaktura. Se her, hvordan du opretter en leverandørfaktura. 

Når det er tid til at betale denne faktura, skal betalingen oprettes som en leverandørbetaling. I guiden her, vil vi gennemgå, hvordan du opretter leverandørbetalingen. 

 

Sådan opretter du en postering af typen leverandørbetaling

  1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Kassekladder" i menuen til venstre og vælg den kassekladde, du ønsker at oprette leverandørbetalingen i.
  3. Tryk på "Ny postering".
  4. Vælg typen "Leverandørbetaling".
  5. Udfyld felterne. Tryk eventuelt på feltet "Udlign posteringer" i forlængelse af feltet "Fakturanr.", for at se alle fakturaer, der ikke er udlignet. Indtastes leverandørnummeret først, så vises der kun fakturaer fra den leverandør.
  6. Trykkes der på "Udlign posteringer", åbnes der et pop op vindue. Herfra kan du udligne det fulde beløb fra en leverandørfaktura via "Udlign med fuldt beløb", eller du kan manuelt udfylde prisen i det tomme felt i høje side.
  7. Når den eller de rigtige fakturaer er udlignede, lukker du vinduet på "Udlign valgte". Du kan nu se, at beløbet automatisk er udfyldt.
  8. Afslut med "Gem" eller "Gem og ny", hvis du ønsker at oprette flere posteringer.
Tip:
Hvis felterne omkring betaling på leverandøren (ved oprettelsen) er udfyldt, vil der ved oprettelse af en leverandørbetaling komme en betalingslinje under punktet betalinger, der skal udfyldes. Efterfølgende kan disse informationer importeres i netbanken.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer