Barbie

e-conomic + Ajour

Restaurantchefen klikker nu BOGFØR i stedet for PRINT

Restaurant Barbie i Sønderborg, der bl.a. har den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk som medejer, har sløjfet kuverter, frimærker samt turen til bogholderen. Med Ajours intelligente kassesystem, der er fuldt digitaliseret og integreret med e-conomic og takeaway webshoppen, sparer restaurantchefen mange timers administrativt arbejde hver dag.

”I stedet for at udskrive kasserapporten og lægge den i en kuvert hver aften kan jeg nu med et enkelt klik overføre kasserapporten til bogholderiet, der har gratis adgang til e-conomic. Det sparer os for rigtig meget tid, samtidig med, at det minimerer risikoen for fejl og derved økonomiske tab.” 

Christian Brandt, medejer Restaurant Barbie

Unikt overblik - bedre salg

Med den online baserede løsning fra e-conomic og Ajour har Christian Brandt adgang til alle kasserapporter, varekøb og generelle nøgletal som omsætning og indtjening uanset hvor han befinder sig.

Alt synkroniseres i real time med e-conomic, så alle data altid er 100 procent opdaterede. Det giver ham et unikt overblik, så han hele tiden kan reagere, hvis der er et område, der skal strammes op på.

”Det at vi kan trække helt specifikke data ud af systemet, betyder, at vi hurtigt kan reagere på, om der eksempelvis er nogle varer, der bliver solgt for lidt af. På den måde kan vi sammen med personalet finde ud af, hvordan vi forbedrer salget på visse varer.”
Christian Brandt, medejer Restaurant Barbie

Fordele for Barbie

  • Integration til kasseløsning og webshop sparer tid
  • Fast lavt månedligt abonnement
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

 

e-conomic og Restaurant Barbie

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Restaurant Barbie

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.