Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Time/sag-styring - hvad er time/sag-styring?

Time/sag-styring er et begreb, der dækker over måden hvorpå, man registrerer tid på forskellige sager og projekter, så det let kan deles op og overskues

Time/sag styring er en del af e-conomics Projektstyringsmodul. Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage og få adgang til hele regnskabsprogrammet med det samme.

Time/sag-styring er et værktøj til at håndtere forbrug af timer og materialer for virksomheder, der lever af at sælge ydelser, måske kombineret med varer.

Du kan bruge e-conomics projektstyringsmodul til time/sag-styring.

Når virksomheden har registreret alle timer på en sag eller et projekt, danner disse registreringer grundlag for fakturering af forbrugt tid og forbrugte materialer.

Det giver mulighed for at se, om der er over- eller underdækning på hver enkelt sag/projekt, hvilket igen giver virksomheden mulighed for at blive bedre til af vælge de sager/projekter, der giver overskud, og undgå dem, der giver underskud.

Registrering af fakturérbar tid giver desuden overblik over, hvor meget virksomheden kan fakturere i kommende perioder, hvilket kan bidrage til en bedre finansiel styring.

Elektronisk time/sag-styring giver også mulighed for at få statistikker over, hvor meget af en medarbejders tid, der kan faktureres, og hvor meget af tidsforbruget, der er intern og dermed ikke fakturérbar tid.


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis