e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Ændr rækkefølgen på dine kassekladder

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ændrer rækkefølgen i dine kassekladder.

Ændre rækkefølgen for dine kassekladder

  1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Kassekladder" under "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Her kan rækkefølgen på dine kassekladder ændres via pilene "Flyt til linje" og vælg hvilken linje, den skal placeres på.
  4. Dine kassekladder vil nu ligge i en ny rækkefølge.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.