Aktiver Smart Pay på mobilen

Vejledning
I denne artikel gennemgår vi, hvordan du aktiverer funktionen Smart Pay i e-conomic mobilappen, så du kan begynde at håndtere dine leverandørbetalinger på mobilen.

Er du landet på vores vejledning, men har endnu ikke Smart Pay?
Få et opkald fra e-conomic og oplev, hvordan du kan betale dine regninger direkte fra e-conomic.

Med Smart Pay kan du godkende eller afvise betalinger, som din bogholder opretter, direkte i e-conomics mobilapp. På den måde kan du nemt håndtere dine leverandørbetalinger på farten.

Når din bogholder sender en betaling til godkendelse, modtager du en notifikation i realtid på din mobil, om at en ny leverandørbetaling er modtaget i e-conomics mobilapp.

I appen kan du vælge at godkende eller afvise en eller flere betalinger på én gang. Samtidig får du et hurtigt overblik over din Smart Pay-betalingshistorik.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Pay, som kan tilføjes i Market.

Aktiver funktionen i e-conomic appen på iOS

1. Download den nyeste version af e-conomic appen
  2. Åbn appen og tryk på ikonet "Mere" nede i højre hjørne af skærmen
  3. Tryk på menupunktet "Indstillinger"
  4. Aktiver funktionen "Betalingsgodkendelse"
  5. Tillad notifikationer fra e-conomic appen, når du modtager en ny leverandørbetaling
  6. Du er nu klar til at godkende via mobilen.

Aktiver funktionen i e-conomic appen på Android

1. Download den nyeste version af e-conomic appen
  2. Åbn appen og tryk på menu-ikonet oppe i venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på "Indstillinger" i menuen til venstre
  4. Slå notifikationer til for "Betalingsgodkendelse"
  5. Du er nu klar til at godkende via mobilen.