Anvend/skjul et element

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan anvende eller skjule et element på dit layout.

Sådan anvender/skjuler du et element

1. Tryk på "Salg" og vælg menupunktet "Opsætning" og tryk på "Design og Layout".
  2. Tryk på "Skabeloner" ude til højre ud for den skabelonsamling, du vil arbejde med.
  3. Find "Faktura" og tryk på "Layout" ude til højre.
  4. Tryk på rediger (blyanten) ud for det element du gerne vil anvende eller skjule.
  5. Vælg "ingen" i feltet placering for at skjule elementet eller "Alle", "Første" eller "Sidste" for at få det vist igen. Tryk på "OK" for at gemme.
Tip:
Du kan med fordel vælge at skjule dit element i stedet for at slette det, så hvis du nu skulle ombestemme dig, så kan du blot vælge at aktivere elementet igen, i stedet for at skulle starte forfra med at udfylde tekst og dynamiske felter.