Flyt element i Design og layout

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du flytter et element i Design og layout - uden at redigere elementet.

Sådan flytter du elementer

1. Tryk på "Salg" i toppen og vælg menuen "Design og layout".
  2. Tryk ind på det layout, hvor du ønsker at redigere.
  3. Sæt flueben i boksen på linjen ud for elementet, du ønsker at flytte.
  4. Tryk på knappen "Andre muligheder" og dernæst "flyt valgte".
  5. Angiv hvor mange mm, du vil have flyttet elementet, vandret eller lodret i dit layout.