e-copedia

Hjælp din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bank

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hjælpe din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bankkonto, så dine bankposteringer bliver overført automatisk til e-conomic.

Med tillægsmodulet Smart Bank kan din revisor skabe forbindelse mellem din bank og e-conomic, således at dine bankposteringer bliver overført automatisk til dit regnskab i e-conomic. Derudover får din revisor muligheden for at anvende autoforslag til automatisk kontering af dine banktransaktioner. Dermed kan du via Smart Bank spare både tid og omkostninger til bogføring af dit regnskab. I denne guide, kan du læse hvad du skal gøre, for at skabe forbindelse til din bankkonto.

Jeg har fået en e-mailinvitation fra min revisor, hvad gør jeg nu?

For at din revisor kan anvende Smart Bank på din aftale i e-conomic, skal du logge ind på din bank gennem Aiia. Aiia er den service som e-conomic bruger for at kunne oprette en sikker forbindelse til din bank.

Husk at fornye din Bankforbindelse

For at beskytte dine bankdata bedst muligt, er det nødvendigt at forny forbindelsen til banken hver tredje måned. Fornys forbindelsen ikke, inden der er gået tre måneder, overføres der ikke længere data fra banken til e-conomic. Når tiden er inde til at din bankforbindelse skal fornyes, vil e-conomic automarisk sende en e-mail til dig, for at minde dig om at fornye forbindelsen. Du kan nederst i denne guide læse, hvordan du fornyer din bankforbindelse.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Bank.

Sådan hjælper du din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bank

  1. Tryk på den orange knap øverst til højre i den e-mail, som din revisor har sendt. Du bliver sendt videre til din e-conomic side.
  2. Tryk på “Start opsætning” og accepter betingelserne.
  3. Tryk på “Fortsæt” og vælg den bank, du vil oprette forbindelse til. Du skal bruge den samme kode, som du bruger til din mobilbank.
  4. Du bliver automatisk sendt videre til din personlige side, hvor du kan se dine forbundne bankkonti. Din bank er nu forbundet med e-conomic, så din revisor eller bogholder kan se dine banktransaktioner, fra de konti du har forbundet, i e-conomic.

Sådan fornyer du din bankforbindelse

  1. I den mail du har modtaget om at det er tid til at forny forbindelsen, skal du trykke på linket.
  2. Du er nu inde på din Smart Bank side og her kan du trykke på "Forny forbindelse".
  3. Log ind på din bank igen. Din forbindelse vil nu være genetableret.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer