Importér posteringer

Vejledning
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine posteringer fra et andet regnskabssystem.
  • Din CSV-fil må ikke fylde mere end 5 MB. Er din fil større end 5 MB kan den ikke indlæses. Overvej at dele filen i mindre dele.
  • Hvis du vil importere kunde- eller leverandørdata til klassekladden, skal kunderne eller leverandørerne sættes op i e-conomic på forhånd.

Sådan indlæser du dine posteringer

1. Klik på fanen "Regnskab".
  2. I menuen til venstre klikker du på "Kassekladder" og vælger den kassekladde du vil arbejde i.
  3. Klik på "Importér posteringer".
  4. Klik på "Vælg fil"
  5. Vælg den CSV-fil, der skal indlæses, og klik på "Indlæs fil".
  6. Match kolonnerne fra kildefil med indlæsning
  7. Afslut med at klikke på "Importer data" i dialogboksen.