Opret og send tilbud

Vejledning
Denne guide vejleder dig til, hvordan du opretter et tilbud.

Du kan under "Tilbud" oprette nye tilbud og redigere dine igangværende tilbud, samt få et overblik over alle dine tilbud, der er oprettet og evt. sendt, men endnu ikke konverteret til ordre eller faktura.

Hvis du afbryder redigeringen af et tilbud, eller hvis du sender tilbuddet, gemmes oplysningerne her.

• Funktionen kræver abonnementet Small Business eller Professional.

Sådan opretter du et tilbud

1. Tryk på fanebladet "Salg".
  2. Vælg "Tilbud" under "Fakturering" i menuen til venstre.
  3. Tryk på knappen "Nyt tilbud".
  4. Søg efter den kunde, du ønsker at sende tilbuddet til - er kunden ikke oprettet i forvejen, kan du klikke på knappen "Ny kunde" for at oprette kunden.
  5. Tryk på "Ny tilbudslinje" for hver linje, der skal på tilbuddet.
  6. Når tilbuddet er færdigt, tryk på "Send tilbud".