Opret skabelonsamling i design og layout

Vejledning
Vil du ikke bruge en af vores standard-skabelonsamlinger, kan du i stedet vælge at oprette en ny skabelonsamling og selv opbygge dit layout fra bunden af.

Sådan opretter du en ny skabelonsamling

1. Tryk på "Salg".
  2. Tryk på "Opsætning" i menuen til venstre og vælg "Design og layout".
  3. Tryk på knappen "Ny skabelonsamling" og udfyld felterne.
  4. Afslut med "Ok". Skabelonsamlingen er nu oprettet, og du kan nu redigere den efter behov.
OBS:
Systemet opretter ikke automatisk en brevskabelon ved oprettelse af en ny skabelonsamling. Du kan bruge en af vores standard-brevskabeloner eller selv oprette en.