Ret / rediger en ordre

Vejledning
Har du behov for at rette i en allerede oprettet ordre? Her kan du se, hvordan du kan redigere i din ordre og dermed f.eks. tilføje flere varelinjer eller ændre i prisen på en vare.

Sådan redigerer du din ordre

1. Tryk fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" og derefter "Ordrer" i menuen til venstre.
  3. Tryk på blyantikonet til højre på linjen ud for den ordre, du vil redigere.
  4. Er ordren allerede sendt til din kunde, skal du vælge "Ophæv sendt-status" før du kan redigere i ordren.