e-copedia

Ordre

Artikler med tagget “Ordre” i
Alle artikler med tagget “Ordre”
Denne guide viser, hvordan du opretter tilbud, ordrer og fakturaer i en valuta, der ikke er din grundvaluta.
Når din kunde har accepteret det tilbud, du har sendt, behøver du ikke at starte fra bunden af når du skal lave deres ordrebekræftelse. Denne guide vejleder dig i, hvordan du nemt konverterer et tilbud til en ordre og få den sendt afsted til din kunde.
Har du brug for at sende en faktura til den samme kunde, f.eks. en gang hver måned, med præcis de samme oplysninger, kan dette nemt lade sig gøre ved at kopiere fakturaen.
Denne funktion giver mulighed for at samle flere ordrer på én faktura (bulk) eller generere en faktura pr. ordre som en samlet handling. Dette gør det nemmere og mere effektivt at håndtere faktureringen uden at skulle oprette fakturaer enkeltvis.
Du kan i e-conomic vedhæfte ét eller flere bilag til din faktura, ordre eller tilbud - det kan eksempelvis være dokumentation for udført arbejde.
Før du sender din ordre, kan du se, hvordan ordren ser ud, og tjekke, om den nu også indeholder det, du forventer.
Benytter du tillægsmodulet Lager kan du nemt konvertere din ordre/dine ordrer til en leverandørbestilling, når kunden har accepteret den ordre, du har sendt.
I e-conomic kan du forbedre kundeoplevelsen ved at sende en ordrebekræftelse til din kunde, før de modtager den endelige faktura. Dette giver kunden mulighed for at kontrollere, om alle de ønskede varer eller tjenester er inkluderet i ordren.
Du kan nemt slette din ordre, hvis du ikke ønsker at bruge den alligevel.
Når kunden har accepteret det tilbud, du har sendt, kan du nemt konvertere det til en faktura. På samme måde kan du nemt konvertere en ordrebekræftelse til en faktura, hvis du har sendt den til kunden i forbindelse med jeres aftale.
Har du behov for at rette i en allerede oprettet ordre? Her kan du se, hvordan du kan redigere i din ordre og dermed f.eks. tilføje flere varelinjer eller ændre prisen på en vare.
I denne vejledning vil du lære, hvordan du nemt kan oprette og udskrive følgesedler baseret på en ordre, du har oprettet i e-conomic.
Du kan som udgangspunkt ikke oprette en faktura, som proforma, i e-conomic, da der kun er mulighed for at oprette et tilbud, en ordre eller en faktura. Disse skabeloner findes allerede klar i din aftale, når du starter med e-conomic.
Når du har oprettet en ordre til din kunde, er du klar til at sende den. I e-conomic har du mulighed for at sende en ordrebekræftelse til dine kunder, før de modtager den endelige faktura. Denne fungerer som en bekræftelse på kundens køb og giver dem en chance for at kontrollere, om bestillingen er korrekt.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Ordre”

    • Hvordan laver jeg en ny faktura, tilbud, ordre, vare eller kunde?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer