e-copedia

Send ordre

Vejledning
Når du har oprettet en ordre til din kunde, er du klar til at sende den. I e-conomic har du mulighed for at sende en ordrebekræftelse til dine kunder, før de modtager den endelige faktura. Denne fungerer som en bekræftelse på kundens køb og giver dem en chance for at kontrollere, om bestillingen er korrekt.

For at oprette en ordre til din kunde, skal du tilføje en eller flere ordrelinjer, til din ordre som specificerer, hvilke varer eller tjenester der er bestilt. Du kan se mere om dette her

Sådan sender du din ordre

  1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" og "Ordrer" i menuen til venstre.
  3. Opret en ny ordre ved at trykke på "Ny ordre" eller redigér en igangværende ordre ved at trykke på "Redigér" til højre for den ordre du vil sende.
  4. Når du har tilføjet de ønsket ordrelinjer, trykker du på "Send ordre".
  5. Udfyld felterne med din kundes mail samt en eventuel besked til din kunde i feltet "Brødtekst". Det du skriver som brødtekst, vises som teksten i den mail, der sendes til din kunde med ordren vedhæftet.
  6. Vælg om du vil sende via e-mail på knappen "Send", eller om du blot ønsker at internt registrere ordren som sendt via "Registrér som sendt".
  7. Din ordre er nu sendt til din kunde. Ordren kan nu konverteres til en faktura. Ønsker du, at ændre i ordren, kan sendt-status ophæves igen.
Tip:
Vælg "Vis ordre efter afsendelse", hvis du vil have vist ordren i et pop op vindue samtidig med, at du sender ordren. Herfra kan du evt. udskrive ordren, hvis du ønsker.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer