Slet eller spær flere kunder samtidig

Vejledning
Du kan nemt slette eller spærre flere kunder på én gang, når der er flere kunder i samme kundegruppe, der skal spærres eller slettes.

Sådan sletter eller spærrer du flere kunder samtidig

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Kunder" i menuen til venstre og vælg "Kunder".
  3. Tryk på "Mere" og vælg "Slet eller spær kunder" i drop-down menuen.
  4. Vælg fra og til hvilken kundegruppe, du vil slette eller spærre.
  5. Sæt derefter en prik i, om du vil slette eller spærre kundegruppen/kundegrupperne og tryk på "OK".
  6. Du bliver her spurgt, om du er sikker på din handling. Er du det, klikker du på "OK".
OBS:
Du kan kun slette kunder, der ikke har været bevægelser på. Har der været bevægelse på en kunde, du ikke længere handler med, kan du i stedet vælge at spærre kunden.
Tip:
Du kan altid se dine spærrede kunder via "Vis" > "Spærrede" i din kundeoversigt. Her fra kan du også genåbne de spærrede kunder. Har du ved en fejl spærret flere kunder, kan du genåbne dem ved at importere kunderne ind via en CSV-fil og opdatere adgangen.