Slet eller spær flere varer på én gang

Vejledning
Under menuen "Varer" kan du nemt slette eller spærre flere varer på én gang. Du kan naturligvis kun slette varer, der ikke har været bevægelser på.

Du kan også sagtens spærre en enkelt vare.

Har du fået spærret flere varer ved en fejl, eller skal du have aktiveret/åbnet flere af dine spærrede varer på én gang, kan du opdatere adgangen (reaktivere spærrede varenumre), via en import af varer - opdatering af varekartotek.

Du kan også slette eller spærre adgangen på en varegruppe, og dermed slette eller spærre de varer, der ligger i lige præcis den varegruppe.

Sådan sletter eller spærrer du flere varer på en gang

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. I menuen til venstre trykker du på "Varer" → "Varer".
  3. Tryk på knappen "Andre muligheder" → "Slet eller spær varer".
  4. I pop up-vinduet skal du nu vælge hvilken varegruppe du vil spærre, til og fra.
  5. Sæt hak i "Slet varer", hvis varerne i den/de valgte varegrupper skal slettes eller sæt hak i "Spær varer", hvis varerne i den/de valgte varegrupper skal spærres.
  6. Tryk på "OK".