Tillad pop-op vinduer på en Mac

Vejledning
Din browser kan være indstillet til at blokere for pop-op vinduer for at sikre, at sider ikke kan vise dig pop-up vinduer. Men disse pop-op kan være nødvendige, når du arbejder i e-conomic.

Sådan tillader du pop op-vinduer i Safari

1. Log ind på din e-conomic aftale.
  2. Tryk på menuen "Safari" oppe i venstre hjørne og vælg "Indstillinger".
  3. Tryk på globusen "Websteder".
  4. Tryk på "Ekstra vinduer" i menuen til venstre.
  5. Tryk på drop-down menuen til højre for e-conomic og vælg "Tillad".

Sådan tillader du pop op-vinduer i Safari, hvis du benytter MacOS 10.3 "High Sierra" eller ældre

1. Tryk på menuen "Safari" oppe i venstre hjørne og vælg "Indstillinger".
  2. Tryk på fanen "Sikkerhed".
  3. Fjern fluebenet i feltet "Bloker ekstra vinduer".

I Safari 11 eller ældre udgaver, kan man desværre kun vælge at blokere eller tillade pop op-vinduer fra alle hjemmesider. Derfor skal du være opmærksom på, at denne guide vil indstille din computer til at tillade pop op-vinduer fra enhver side, du besøger.
Hvis du ikke ønsker dette, kan vi varmt anbefale at bruge Google Chrome eller Mozilla Firefox på din Mac i stedet, fordi de tilbyder kontrol over hvilke hjemmesider, der må vise dig pop op-vinduer.

Sådan tillader du pop-op vinduer i Google Chrome

1. Tryk på "Chrome" øverst i venstre hjørne og vælg "Indstillinger".
  2. Tryk på "Sikkerhedstjek" i menuen til venstre.
  3. Scroll ned til overskriften "Sikkerhed og privatliv" og tryk på "Indstillinger for websites".
  4. Scroll endnu en gang ned, indtil du når overskriften "Indhold". Tryk her på "Pop op-vinduer og omdirigeringer".
  5. Tryk på "Tilføj" ud for overskriften "Tillad".
  6. Skriv "https://secure.e-conomic.com" i feltet "Tilføj website" og afslut på "Tilføj".

Sådan tillader du pop-op vinduer i Mozilla Firefox

1. Tryk på "Firefox" øverst til venstre og tryk herefter på "Indstillinger".
  2. Tryk på "Privatliv og Sikkerhed" i menuen til venstre.
  3. Scroll ned på siden, til du finder titlen "Tilladelser".
  4. Tryk på knappen "Undtagelser, til højre for punktet "Bloker pop op-vinduer".
  5. Skriv "https://secure.e-conomic.com" i feltet "Adresse på websted".
  6. Tryk på knappen "Tillad".
  7. Gem på knappen "Gem ændringer".

Pop-op vinduerne er nu tilladt, og du kan arbejde videre i e-conomic.