Vis åbne og spærrede varer

Vejledning
Under Salg kan du, ved at trykke på rullemenuen varer, på knappen "Vis", vælge at få vist dine åbne varer, spærrede varer eller alle varer.

Sådan ændrer du visningen af dine varer

1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Varer" i menuen til venstre.
  3. Ændr visningen af dine varer ud fra "Vis" øverst på siden.

Vis åbne varer

Som standard vil du se alle dine "åbne" varer i din vareoversigt. Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Åbne" for at få vist alle dine åbne varer i oversigten.

Vis spærrede varer

Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Spærrede" for at få vist alle dine spærrede varer i oversigten.

Vis alle varer

Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Alle" for at få vist både dine åbne og dine spærrede varer i oversigten.