e-copedia

Vis åbne og spærrede varer

Vejledning
Under "Salg" kan du sortere visningen af dine varer alt efter om de er spærret eller åbne. På den måde kan du vælge at få vist dine åbne varer, dine spærrede varer eller alle varer.

Denne guide forudsætter, at du allerede har spærret dine varer. Hvis du endnu ikke har spærret dine varer, kan du se hvordan du spærrer en vare her.

Sådan ændrer du visningen af dine varer

  1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Varer" i menuen til venstre.
  3. Ændr visningen af dine varer ud fra "Vis" øverst på siden.

Vis åbne varer

Som standard vil du se alle dine åbne varer i din vareoversigt. Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Åbn" for at få vist alle dine åbne varer i oversigten.

Vis spærrede varer

Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Spærrede" for at få vist alle dine spærrede varer i oversigten.

Vis alle varer

Tryk på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Alle" for at få vist både dine åbne og dine spærrede varer i oversigten. I vareoversigten vil du få en ekstra kolonne, der viser, om din vare er åben eller spærret.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer