Vis tilbud

Vejledning
Før du sender dit tilbud kan du se, hvordan tilbuddet ser ud, og tjekke, om det nu også indeholder det, du forventer.
  • Funktionen "Tilbud" er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan får du vist, gemt eller udskrevet dit tilbud

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" og derefter "Tilbud" i menuen til venstre.
  3. Ud for det tilbud du vil have vist, trykker du på "Redigér" på den lille blyant ude til højre for linjen.
  4. Tryk på "Vis tilbud".
  5. Du får nu vist tilbuddet i et nyt pop op vindue. Herfra kan du printe tilbuddet eller gemme det på din pc.
Tip:
Ordet "Kladde" vises på dokumentet, indtil det er blevet sendt.