Indscanning

Tag afsked med papirbunkerne

Hvorfor ikke slippe for besværet med at opbevare og transportere bilag ud til din revisor én gang for alle? Det kan du med tillægsmodulet Indscanning.
Bunker og mapper med bilag fylder hurtigt op på kontoret. De er samtidig sårbare over for spildt kaffe og andre uheld - og har det med at forsvinde, når du står og skal bruge dem til bogføringen. Med tillægsmodulet Indscanning er det slut med papirbunkerne – det hele foregår nemt via indscanning. 

Sådan aktiverer du Indscanning   indscanning kursus

 

 

Dine fordele

Med Indscanning til e-conomic regnskabsprogram slipper du for at arkivere og gemme dine bilag i uendelige tider. Du tager blot en scanning af bilaget med din smartphone eller tablet, så overføres det automatisk til e-conomic.

Slut med papirdokumenter og -bilag, som flyder

100 % databeskyttelse – så du kan føle dig helt tryg

Fuld tilgængelighed 24/7 til alle bilag fra hele kloden

 

Sådan fungerer det

Et digitalt regnskabsdokument er godkendt som reproducerbart medie. Så snart du har scannet et dokument/bilag og overført det til e-conomics servere, behøver du derfor ikke længere opbevare den originale papirversion.

Besøg vores videns-database e-copedia for mere information omkring fordelene og funktionerne du får med Indscanning.

 

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk eller ringe på 8820 4840 alle hverdage mellem 9 - 14.

Se også e-conomics prisoversigt for Abonnement og andre tillægsmoduler.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis