Få en skræddersyet
administrations- og
regnskabsløsning til
din transportvirksomhed

Prøv e-conomic    Kontakt os

Med vores komplette transportløsning kan du fokusere på det, der skaber værdi i din virksomhed. Dine kunder kan booke online - og du får styr på transportopgaverne og fordeler dem nemt mellem dine chauffører. Velkommen til smarte og smidige arbejdsgange, der for alvor gør en forskel i din og dine medarbejderes hverdag.

Mulighederne er utallige, så udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på 78 79 19 55
og hør mere om, hvordan vi kan sætte skub i din butik.

 • Få fuldt overblik over alle transportopgaver og udnyt tiden bedre
 • Disponer opgaver på de enkelte biler og udskriv nemt fragtbreve og CMR
 • Dan labels, læsseliste og chaufførinstruktion med et enkelt klik
 • Tilbyd dine kunder web-booking og fakturér jeres ordrer direkte
 • Få komplet overblik over økonomien i din virksomhed

”Jeg forventer faktisk, at vi i løbet af kort tid kan spare en hel administrativ medarbejder, hvilket passer rigtig godt med, at en af vores medarbejdere ønsker at gå på efterløn”

Mathias Sonne, transportvirksomheden Kenn Sonne (Bruger af Truckplanner)

Læs hele historien

Alt, hvad du behøver i ét system

 

 • Optimal planlægning

  Få hurtigt og enkelt overblik over jeres ordrer – lige fra oprettelse og disponering til udskrift af CMR, labels, læsselister og klargøring til fakturering. Med et komplet overblik kan du og dine medarbejdere planlægge, hvordan I prioriterer opgaverne optimalt.
 • Mobil ordrestyring

  Slut med fragtbreve, gennemslagspapir og kørselslister. Med mobil ordrestyring modtager din chauffør opgaverne direkte på sin mobiltelefon og kan give statustilbagemeldinger, opdatere godsmængder, scanne stregkoder, få leveringsunderskrift og tage billeder af godsskader.
 • Optimal planlægning af ruten

  Lad ruteplanlægningsmodulet beregne den smarteste rute (kortest og hurtigst). Og brug de beregnede km til afregning af underleverandører eller som grundlag for dine tilbud. Det er nemt at bruge og et uundværligt redskab i den moderne transportvirksomhed.
 
 • Hurtig at lære

  Vores løsning er så enkel at anvende, at det kan læres på under 5 minutter. Brugerfladen er simpel og intuitiv og skabt til at gøre arbejdet så let som muligt for dig og dine medarbejdere. Indberetningerne klares med få klik, mens I er på farten.
 • Nemt samarbejde med din revisor

  Din revisor og bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab. Det giver jer en stærk og papirløs platform til jeres samarbejde, fordi din bogholder og revisor kan følge udviklingen i din forretning helt tæt og give dig den nødvendige rådgivning.
 • Dine tal er sikret i skyen

  Alle dine regnskabstal ligger trygt og sikkert i e-conomics sky. Vi har den højeste standard inden for regnskabsbranchen, tager konstant backup af vores regnskabssystem og vedligeholder vores servere, så alle data er sikret til alle tider.
 
 
 
 

Kontakt os


Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen.

Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til
branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

Eksempel på samarbejdspartner

 

Truckplanner
;