Funktioner til
basale behov

Få mere tid til det, der betyder noget

Prøv e-conomic nu


 
 

Alt du skal bruge til at drive din forretning

e-conomic indeholder alt det, du skal bruge for at holde styr på din forretning - både nu og i fremtiden. Hvis din virksomhed vokser,
og behovene ændrer sig, så klarer vi også det. Vi følger nemlig udviklingen i branchen, ligesom vi sørger for en løsning med fuld sikkerhed af dine data.

Nem og hurtig fakturering

Send en faktura fra din computer på få minutter, eller brug appen, hvis du er på farten. e-conomic sørger også for, at du får overblikket over kunder, der har betalt, og hvilke fakturaer du skal følge op på.

Bevar overblikket

Tag nemt temperaturen på din virksomheds økonomi ved at se omsætningsstatistikken fra dag til dag. Og vær på forkant med den seneste udvikling ved at trække rapporter på nøgletal, balance, saldolister og meget andet.

Bilag i skyen

Slut med krøllede kvitteringer og manglende overblik over dine bilag. Med e-conomic kan du indscanne og opbevare dine bilag digitalt, så de er tilgængelige uanset, hvor du er - til gavn for både din revisor og dig selv. Du kan nemlig altid se, hvilke posteringer der mangler et bilag, og du kan anmode om disse direkte hos dine kollegaer, som gratis kan bruge mobilappen.

Effektivt samarbejde med
din revisor eller bogholder 

Samarbejdet med din revisor eller bogholder er ekstremt vigtigt - og det kan gøres endnu smartere. Med fuld adgang til dit regnskab, deler I hurtigt dokumenter, håndterer bilag digitalt og møder deadlines med alt papirarbejdet i orden. Brug gerne funktionen Bilagsanmodning, hvor din revisor eller bogholder ud fra den enkelte postering kan sende en anmodning om et manglende bilag. Herefter kan du nemt tage et billede af det manglende bilag fra din mobil-app og sende det retur. 

Styrk din likviditet

Få et stærkere cash flow i din virksomhed med Straksindbetaling, som giver dig mulighed for at sælge dine fakturaer med et enkelt swipe. Du vælger selv, hvilke fakturaer du vil sælge og modtager pengene samme dag, så du hurtigere kan gribe nye forretningsmuligheder.

 

Hjælp til moms og årsafslutning

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at klare momsregnskabet eller færdiggøre årsafslutningen. Derfor står vi klar til at hjælpe dig igennem så hurtigt og smertefrit som muligt med gratis online kurser, vejledninger og dansk support på mail, chat og telefon.

 
 

Prøv e-conomic nu

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danmarks bedste support

 
 
 

Engageret kundeservice på telefonen 

 
 

Fyldestgørende besvarelser på chatten 

 
 

Gratis online kurser hver dag
- også for brugere på en prøveperiode

 
 

Hjælpeartikler til enhver situation 

 
 
 
 
 
 
 
 

Har du behov for mere? Se hvad vi ellers kan tilbyde

 

Funktioner til udvidede behov          Se alle funktioner          Funktioner til komplekse behov

 
 
 
 
 
 
 
 

Flere end 200.000 danske virksomheder bruger allerede e-conomic

 
 
 
 • Natalia Enge
  Indehaver, Sirin Copenhagen
  Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark. Samtidig minimerer det risikoen for fejl. Alt er automatiseret og revisoren kan hele tiden følge med, da han har gratis adgang til vores regnskabsprogram.
 • Frederik Bramm
  CEO & Founder, Newsale Emballage
  Vi har siden opstart haft brug for et program, som kan klare det hele, så vi kan skabe overblik og struktur i en travl hverdag. Med e-conomic kører hele regnskabsprocessen langt mere flydende end tidligere, hvilket vi har stor glæde af.
 • Kent Medom
  Indehaver, Curvii.dk
  Det har været meget positivt for os at opleve, hvor brugervenligt systemet er. Det tager os ingen tid at fremskaffe rapporter over salg og regnskaber for en given periode. Det er guld værd, da det giver os et stærkt overblik over, om vi leverer hvad vi skal, og hvor forretningen kan optimeres.
 
 
 
 
 
 

Prøv det gratis og uden forpligtelser

 

Kræver ikke kreditkort

Ingen binding

Udløber automatisk

 

Prøv e-conomic nu

 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer