Funktioner til
basale behov

Få mere tid til det, der betyder noget

Prøv e-conomic nu


 
 

Alt du skal bruge til at drive din forretning

e-conomic indeholder alt det du skal bruge for at holde styr på din forretning, både nu og i fremtiden. Hvis din virksomhed vokser
og behovene ændrer sig, så klarer vi også det.

Nem og hurtig fakturering

Send en faktura fra din computer på få minutter, eller brug appen, hvis du er på farten. e-conomic sørger også for at du får overblikket over kunder der har betalt, og hvilke fakturaer du skal følge op på.

Bevar overblikket

Tag nemt temperaturen på din virksomheds økonomi, ved at se omsætningsstatistikken fra dag til dag. Og vær på forkant med den seneste udvikling ved at trække rapporter på nøgletal, balance, saldolister og meget andet.

Bilag i skyen

Det kan være rodet at holde styr på fysiske bilag, der hober sig op i mapper og skabe. Med e-conomic kan du opbevare dine bilag i skyen, så de er tilgængelige uanset hvor du er, til gavn for både din revisor og dig selv.

Styrk din likviditet

Få et stærkere cash flow i din virksomhed med Straksindbetaling, der giver dig mulighed for at sælge dine fakturaer med et enkelt swipe. Du vælger selv hvilke fakturaer du vil sælge og modtager pengene samme dag, så du hurtigere kan gribe nye forretningsmuligheder.

Hjælp til moms og årsafslutning

Vi ved hvor frustrerende det kan være at klare momsregnskabet eller færdiggøre årsafslutningen. Derfor står vi klar til at hjælpe dig igennem så hurtigt og smertefrit som muligt med gratis online kurser, vejledninger og dansk support på mail, chat og telefon.

 
 

Prøv e-conomic nu

 
 
 
 
 
 
 
Få en tilpasset brancheløsning, der passer til din virksomhed
 
 

Få en samlet pakke med regnskab og revisor

 

Med e-conomic Go får du en samlet pakke med regnskabsprogram og en personlig revisor/bogholder, som er ekspert i din branche, til en fast, månedlig pris. På den måde kan du sætte regnskabet på autopilot og få mere overskud i hverdagen.

 

Book et gratis rådgivningsmøde

Læs mere om dine fordele

Få en tilpasset brancheløsning, der passer til din virksomhed

 
 
 
 

Danmarks bedste support

 
 
 

Engageret kundeservice på telefonen 

 
 

Lynhurtige besvarelser på chatten 

 
 

Gratis online kurser hver dag
- også for brugere på en prøveperiode

 
 

Hjælpeartikler til enhver situation 

 
 
 
 
 
 
 
 

Har du behov for mere? Se hvad vi ellers kan tilbyde

 

Funktioner til udvidede behov          Se alle funktioner          Funktioner til komplekse behov

 
 
 
 
 
 
 
 

Flere end 160.000 danske virksomheder bruger allerede e-conomic

 
 
 
 • Natalia Enge
  Indehaver, Sirin Copenhagen
  Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark. Samtidig minimerer det risikoen for fejl. Alt er automatiseret og revisoren kan hele tiden følge med, da han har gratis adgang til vores regnskabsprogram.
 • Frederik Bramm
  CEO & Founder, Newsale Emballage
  Vi har siden opstart haft brug for et program, som kan klare det hele, så vi kan skabe overblik og struktur i en travl hverdag. Med e-conomic kører hele regnskabsprocessen langt mere flydende end tidligere, hvilket vi har stor glæde af.
 • Kent Medom
  Indehaver, Curvii.dk
  Det har været meget positivt for os at opleve, hvor brugervenligt systemet er. Det tager os ingen tid at fremskaffe rapporter over salg og regnskaber for en given periode. Det er guld værd, da det giver os et stærkt overblik over, om vi leverer hvad vi skal, og hvor forretningen kan optimeres.
 
 
 
 
 
 

Prøv det gratis og uden forpligtelser

 

Kræver ikke kreditkort

Ingen binding

Udløber automatisk

 

Prøv e-conomic nu

 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer