Lav klare
samarbejdsaftaler med
en gratis kontraktskabelon

 
  • 100% ajourført og korrekt skabelon
  • Gratis og klar til brug
 

Hent konsulentaftale

En konsulentaftale, der altid er opdateret

 

 

Når din virksomhed har brug for ekstern hjælp, er det vigtigt at have en konsulentaftale klar, inden du får en hjælpende hånd. Det kan være, at du har brug for en udvikler til at optimere din hjemmeside eller hjælp til at udvikle forretningsmodellen, og derfor hyrer en konsulent eller en freelancer. 

Når du indgår arbejde med konsulenter eller freelancere, skal du huske på, at de ikke falder under samme ansættelsesforhold som dine fastansatte medarbejdere. Derfor er det en god idé at regulere arbejdsforholdene på forhånd, så emner som ansvar, tid, pris og rettigheder bliver afklaret.

Du kan downloade skabelonen helt gratis her, så du kan sikre dig, at forholdene er i orden når du benytter dig af ekstern arbejdskraft.

 

Hent din konsulentaftale her

Tilmeld dig nyhedsmails med e-conomic nyt, og download kontraktskabelonen her. Du vil efterfølgende modtage yderligere information om, hvad samarbejdet mellem LegalHero og e-conomic kan give dig.

 
 
 
 
 
 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. LegalHeros rådgivere kan svare på alt fra indholdet i de forskellige abonnementer og forskellene mellem dem, til hvordan du får mest muligt ud af et abonnement hos LegalHero. Du er også velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem e-conomic og LegalHero. 

Kontakt LegalHero på tlf: 71 99 88 20 og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig.