Udvalgte funktioner til dig som administrator

Her på siden finder du specifikke funktioner, som gør hverdagen endnu nemmere for dig som administrator i e-conomic. 

Har dine behov ændret sig? Lad os tage en snak

 

Funktioner til dig som Administrator

 
 
 
 

 

Få overblik over regnskabet
med automatiseret bilagshåndtering

Med Smart Inbox til e-conomic sparer du og dine kunder størstedelen af jeres manuelle bogføringsarbejde. Smart Inbox aflæser bilag automatisk og kommer med forslag til, hvordan de skal bogføres. Derudover minimeres risikoen for fejl ved indtastning og fordi alle bilag opbevares online. Smart Inbox er intelligent, automatisk bogføring.

Læs mere om Smart Inbox

 
 

 
 

Indhent nemt manglende bilag

Med Bilagsanmodning slipper du for lange samtaler frem og tilbage mellem dig og dine kunder, når der mangler bilag i e-conomic. Bilagsanmodning giver overblik over, hvilke posteringer der mangler bilag og lader dig sende en anmodning om det manglende bilag direkte til andre brugere på aftalen. Du kan også oprette din kunder som bilagsindsendere - helt gratis - og gøre samarbejdet endnu nemmere.

Læs mere om Bilagsanmodning 

 
 
 
 
 
 

Digitalisering er vejen frem

Den moderne regnskabspraksis er en digital regnskabspraksis. Derfor anbefaler vi altid, at du som revisor eller bogholder tager de digitaliserede løsninger til dig og udbreder dem til dine kunder. På den måde står du stærkere blandt konkurrenterne og dine kunders regnskab bliver let som en leg.

Læs om fordelene ved digitalisering

 

Fra timepris til fastpris

Vi ser stort potentiale i at overgå fra timepris til fastpris, når du fakturerer dine kunder. Du opnår større gennemsigtighed for dine kunder og tilmed bedre likviditet, da du er sikret en fast månedlig indkomst. Dermed har du bedre forudsætninger for at udvide din forretning og gribe nye muligheder.

Se hvordan, du går fra timepris til fastpris 

 
 
 
 

Betal og bogfør fakturaer ét sted

Slip for at logge in i banken for at lave manuelle overførsler af hver af dine kunder fakturaer. Med Smart Pay sætter du fakturaerne til betaling direkte i e-conomic. Dine kunder kan herefter nemt godkende dem på mobil eller mail, så bliver betalingen trukket i banken. Altid til det korrekte valutakurs - selvfølgelig.

Læs mere om pris og transaktionsgebyr her

 
 
 
 
 

Skræddersyede brancheløsninger

Uanset hvilken branche dine kunder tilhører, er der masser af mulighed for at opnå en all-round administrationsløsning med vores  200+ apps og integrationer til e-conomic. 

Læs mere om brancheløsninger

 
 
 
 

Effektive værktøjer til dine specifikke behov

Du kan integrere din e-conomic aftale med andre relevante administrative løsninger, som årsafslutningersværktøjer, dokumentation og budget. Gå på opdagelse i vores Market og find de værktøjer, du har brug for.

Se værktøjer for revisorer og bogholdere

 

 

 

 
 

Flyt dine kunder til e-conomic

Har dine kunder deres regnskaber liggende i et andet system? Så hjælper vi med at få dem flyttet til e-conomic. Vi har masser af erfaring med flytninger og gør det nemt, hurtigt og sikkert.

Processen er simpel:

> Du udfylder kontaktformularen

> Vi ringer dig op og laver test af jeres kunders regnskabsdata

> Vi afholder opstartsmøde, hvor vi  udlæser og konverterer jeres regnskabsdata

> Til sidst indlæser vi dem i e-conomic

Udfyld kontaktformularen, så tager vi en uforpligtende snak.

Kontakt os

 
 
 

Få indflydelse på e-conomic gennem vores brugerpanel

 
 
 

Få din stemme hørt og få indflydelse på e-conomics funktioner. Når du tilmelder dig vores brugerpanel, er du med til at teste nye funktioner, som en af de første, og deltage i undersøgelser vedrørende udviklingen af e-conomic.

Bliv en del af brugerpanelet

 
 
 
 
 
 

Har du brug for
en snak?

Vores specialister vil hjertens gerne hjælpe dig, hvis du har brug for at snakke om funktioner, digitalisering eller noget helt tredje. 

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.