Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

ERP system - hvad er et ERP system?

ERP betyder Enterprise Resource Planning og et ERP system er et system, der forbinder arbejdsprocesserne i virksomheden, eksempelvis dens økonomi, salg, lager, logistik, projektstyring etc.

e-conomic giver mulighed for mange integrationer og kan på den måde blive et fremragende ERP-system.
Visma Business og Visma.net er komplette ERP systemer, som kan skræddersyes din virksomheds behov. Ligesom e-conomic regnskabsprogram er de begge en del af Visma familien.   

Et ERP system kan betegnes som en “storebror” til et regnskabsprogram som eksempelvis e-conomic. Et ERP system kan nemlig håndtere andet end økonomien og samler de fleste af virksomhedens funktioner såsom økonomi, salg, lager, logistik, indkøb, projektstyring etc.

På den måde har virksomheden kun ét system, som alle på tværs af afdelinger arbejder i. Det skaber synergi og gør arbejdsgangene smidigere.

Tilpasset ERP system

Et ERP system er ofte tilpasset den enkelte virksomheds behov og arbejdsgange. Det giver massive fordele, men betyder også store oprettelsesomkostninger for at komme i gang. Derfor er det ofte større virksomheder med komplekse arbejdsgange, som vælger en ERP løsning.

Hvornår er et ERP system den rigtige løsning?

I dag kan du integrere online regnskabsprogrammer såsom e-conomic med eksterne systemer og apps inden for eksempelvis løn, projektstyring, ordreafgivelse, betaling, webshop etc. Virksomheder kan derfor opnå mange af de samme fordele, som man får med et ERP system, men som en langt billigere samlet løsning. Ulempen kan dog være, at systemerne ikke kan tilpasses i tilstrækkelig grad til virksomhedens behov. Derfor kan et ERP system pludselig være en rigtig god investering, hvis virksomheden vokser i størrelse og kompleksitet,

Visma Business ERP system

Visma Business er et komplet ERP system, som kan tilpasses efter behov og branche.

Kontakt Visma Business til en uforpligtende snak, og find ud af om en ERP løsning er den rigtige løsning til din virksomhed.  


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis