Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Lager - hvad er Lager?

Lager er en integration til e-conomic som udbydes af Rackbeat. Med Lager af Rackbeat bliver det nemt for dig at holde styr på dit lager, og dele dataen automatisk med dit regnskab.

Med Lager af Rackbeat overfører du automatisk dine data fra dit lagerstyringssystem til regnskabet i e-conomic. 

Du får også adgang til funktioner, som optimerer dit lagerarbejde og giver dig den nødvendige viden, til at effektivisere din forretning. Med ordentlig lagerstyring får du nemlig det fulde overblik over lagerets beholdning, muligheden for at følge den enkelte vare fra indkøb til salg og meget meget mere.

Læs mere om Lager af Rackbeat

Med Lager af Rackbeat får du et klart og struktureret overblik over dit varelager. Det giver dig mulighed for at optimere og forbedre din indtjening og forretning.

Du kan fx se, hvilke varer der er på lager, hvilke varer det er tid til at genbestille, hvilke varer der sælger som forventet og hvilke, der ikke gør. 

Du har også mulighed for at oprette forskellige varianter (størrelser og farver), bestille nye varer hos leverandører og lave forskellige rabatgrupper.

Hvem kan bruge e-conomic Lager?

Lager af Rackbeat henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder. Til gengæld er der ingen begrænsninger i forhold til hvilken branche man arbejder inden for. 

Der er mulighed for at sammensætte de funktioner man har brug for i sit lagerarbejde, og altså tilpasse lagerstyringssystemet til ens branche, behov og arbejdsgang. 

I vores brugsvejledning e-copedia kan du læse mere om Lager og hvordan du kan komme i gang.

Du kan også tilmelde dig et gratis, online kursus om Lager og lære lagerstyringssystemet bedre at kende.

 


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis