Fortryd afstemning i Bankafstemning

Vejledning
Har du fået lavet en forkert afstemning af nogle posteringer? Så fortvivl ej - de kan nemt fortrydes, så du kan foretage den korrekte afstemning.

Sådan fortryder du afstemninger

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankafstemning".
  3. Vælg posteringerne, hvorpå afstemningerne skal fortydes, ved at sætte et flueben i boksen til venstre for posteringen. Det skal gøres i begge sider.
  4. Tryk på knappen "Fortryd" og afstemningen for de valgte posteringer, er nu ophævet.
Tip:
Du kan både vælge enkelte posteringer, eller hele måneden ved at markere alle posteringer i beholdningskontosiden (venstre side) og banksiden (højre side) og derefter vælge "Fortryd".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Regnskab