e-copedia

Kopier postering

Viden Om
Denne artikel forklare hvordan du kopiere en postering i e-conomic.
OBS:
I e-conomic er det ikke en mulighed at redigere i bogførte posteringer.

Hvornår du kan bruge "Kopier"

Du kan anvende funktionen "Kopiér" når du har brug for at lave en tro kopi, af en tidligere bogført postering. Ved at trykke på "Kopiér" får du mulighed for at overføre en kopi af den oprindelige postering til en selvvalgt kassekladde og med en evt. ny bogføringstekst samt bilagsnummer.

Det kunne eksempelvis være en allerede bogført lønpostering, som du gerne vil tage udgangspunkt i næste gang du skal bogføre din lønafregning.

Her ville du bare skulle følge fremgangsmåden beskrevet foroven, hvorefter programmet vil skabe en postering magen til den du har kopieret i din kassekladde, som du kan gøre med som du vil.

  • Hvorfor bliver der oprettet flere posteringer i min kassekladde, når jeg kun har kopieret en?
OBS:
Husk at din kopiering først gælder når du har bogført de nye posteringer der oprettes i den valgte kassekladde. Det indebærer også at du roligt kan slette de posteringer som kopieringen opretter i din kassekladde hvis du skulle fortryde den.

Sådan kopiere du en postering

 1. Tryk på fanen "Regnskab".
   
 2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre og vælg "Posteringer (find bilag)".
   
 3. Søg din postering frem via søgefelterne og tryk på knappen "OK".
   
 4. Tryk på ikonet "Vis transaktioner" til højre for din postering.
   
 5. Tryk på knappen "Kopier".
   
 6. Når du har foretaget dit valg, vil der vises en dialogboks, hvor du skal tage stilling til, i hvilken kassekladde du vil have oprettet dine posteringer.
   
 7. Udfyld felterne med evt. nye informationer eller lad dem stå som de er, hvorefter posteringen kan findes i den valgte kassekladde
OBS:
Du skal være opmærksom på, at det kun er posteringer, som du oprindeligt har bogført under fanebladet "Regnskab", du kan kopiere, såfremt dine poster ligger i et åbent regnskabsår.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer