Se udlignede posteringer på kunder

Vejledning
Her kan du se en oversigt over de udlignede posteringer - d.v.s. de posteringer, du har udlignet på et tidligere tidspunkt - som findes på kundens konto.

Det kan være en kundefaktura, som du har udlignet med en tilhørende indbetaling o.l.

Sådan ser du udlignede posteringer på dine kunder

1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Kunder" i menuen i venstre side.
  3. Find den kunde, som du ønsker at se de udlignede posteringer på.
  4. Vælg "Posteringer på konto" på denne kunde. Denne knap finder du til højre side af kundeoversigten.
  5. Vælg "Vis udlignet posteringer".
  6. Her kan du se en oversigt over alle de posteringer, der er udlignede på kunden.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg