Tilpas oprettelsesvinduet i din kassekladde

Vejledning
Ønsker du en selvvalgt rækkefølge for felterne i din kassekladde, ved oprettelse af en postering, kan du her se, hvordan dette gøres. Herfra kan du ligeledes nemt justere feltstørrelsen.

Sådan angives feltrækkefølgen

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. I menuen til venstre skal du trykke på "Kassekladder" og vælge den kassekladde, du vil arbejde i.
  3. Tryk på "Mere", og vælg "Rediger feltrækkefølge".
  4. Tryk på feltet med musen og hold knappen nede for at flytte feltet til den ønskede placering.
  5. Tryk på boksen i kolonnen "Spring over med TAB" for at springe over felter, du aldrig bruger.
  6. Gem feltrækkefølgen som en ny feltrækkefølge og giv den et navn.
  7. Tryk på "Gem" for at gemme feltrækkefølgen til senere, eller "Gem & anvend" for at benytte feltrækkefølgen med det samme.

Sådan angives feltstørrelsen

1. Tryk på "Regnskab" og vælg den kassekladde, hvor du ønsker at ændre feltstørrelsen.
  2. Tryk på "Mere" og vælg "Feltrækkefølge".
  3. Tryk på dropdown-menuen i kolonnen med "feltstørrelse" for det felt, du ønsker at ændre størrelsen på.
  4. Når du er færdig trykker du på "Gem & anvend".

Vælg feltrækkefølge på kassekladder

1. Tryk ind på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Kassekladder" i menuen til venstre og vælg en af dine kassekladder.
  3. Tryk på "Mere" og vælg "Alle feltrækkefølger".
  4. Tryk på dropdown-menuen på pilen ved siden af navnet på kassekladden, du vil ændre feltrækkefølgen på. Her kan du se alle de feltrækkefølger, der er gemt i din aftale.
  5. Vælg den feltrækkefølge du vil benytte.
  6. Afslut med "Gem".

Sådan slettes en gemt feltrækkefølge

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. I menuen til venstre trykker du på "Kassekladder" og vælger den kassekladde, som du vil arbejde i.
  3. Tryk på "Mere" og vælg "Rediger feltrækkefølge".
  4. Tryk på pilen ud for feltet "feltrækkefølge".
  5. Tryk på krydset for at slette din feltrækkefølge.
Tip:
Feltrækkefølgen er "bundet op" på brugeren. For eksempel kan Bruger A have oprettet en eller flere feltrækkefølger. Når Bruger B efterfølgende logger ind i aftalen, vil Bruger B ikke kunne se eller benytte Bruger A's feltrækkefølge. Med andre ord kan feltrækkefølgen ikke deles.