Vedhæft bilag til en bogført postering

Vejledning
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.

Der er to måder at vedhæfte bilag til bogførte posteringer:

1. Via fanen Regnskab - Søgning og lister - Posteringer (find bilag)
  2. Direkte fra Inboxen.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Indscanning eller Smart Inbox.

Sådan vedhæfter du dit bilag til en bogført postering via "Posteringer (find bilag)"

1. Tryk på fanen ”Regnskab”.
  2. Tryk på "Posteringer (find bilag)" i undermenuen "Søgning og lister" til venstre.
  3. Udfyld felterne og find den bogførte postering, som bilaget skal tilføjes til.
  4. Tryk på plus-ikonet for at tilføje et bilag fra din computer.
  5. For at du kan tilføje et bilag via denne metode, skal bilaget være gemt på din computer.

Sådan vedhæfter du et bilag til en bogført postering direkte fra Inboxen

1. Tryk på din inbox i højre hjørne.
  2. Find bilaget, du ønsker at tilføje til en postering.
  3. Vælg feltet "Vedhæft til postering".
  4. I feltet "Regnskabsår" vælger du det regnskabsår, som posteringen ligger i.
  5. I feltet "Bilag" skriver du bilagsnummeret på den postering bilaget skal knyttes til. Du kan også vælge at trykke på "Søg på liste" - så vil du få et pop-up vindue frem, hvori du kan finde bilagsnummeret på posteringen.
  6. Tryk på "Vedhæft til postering". Dit bilag er nu vedhæftet posteringen.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Inbox