AutoBank

Lad din bank og dit regnskabsprogram tale sammen for lettere bogføring

AutoBank gør din bankafstemning meget nemmere. Tillægsmodulet bygger bro mellem din bank og dit regnskabsprogram, så dine kontoudtog automatisk bliver importeret til e-conomic, hvor du kan afstemme dit regnskab med et enkelt klik. Dét sparer dig og dine kollegaer for mange timers manuelt afstemningsarbejde hver måned. 

Opdager AutoBank en betaling, som endnu ikke er bogført, bliver du både gjort opmærksom på det og får hjælp til at bogføre den korrekt. “Autoforslag” er en funktion i AutoBank, som du kan bruge til at matche uafstemte betalinger med de rigtige konti i e-conomic. Autoforslag lærer dit regnskab at kende over tid og giver dig forslag til, hvordan dine betalinger skal bogføres. Det sparer dig for omkring 60% af det tastearbejde, du normalt laver, når du bogfører den samme type postering igen og igen. 

Vil du se, hvad din virksomhed kan spare? Så prøv vores AutoBank-beregner. 

 

Sådan aktiverer du AutoBank:

 

Dine fordele

Med AutoBank får du: 

  • Integration mellem din bank og e-conomic
  • Lynhurtig bankafstemning
  • Eliminering af manuelle tastefejl
  • Hjælp til bogføring baseret på dine tidligere handlinger
  • Mere sikkerhed i dit regnskab
  • Mere tid til dét, der virkelig giver din forretning værdi.

Priser

Small Business +79 kr/md
Professional (inkluderet)

 

Sådan får du AutoBank

Hvis du har et Professional-abonnement, er AutoBank allerede inkluderet i din pakke og klar til brug. Har du et Small Business-abonnement, koster AutoBank 79 kr. pr. måned. Du skal selv aktivere det i e-conomic. AutoBank er ikke tilgængeligt for Start-Up-abonnenter.

Uanset om du har et Small Business- eller Professional-abonnement, skal du kontakte din bank, for at få etableret automatisk import af dine kontoudtog til e-conomic. Udgiften til banken varierer alt efter hvilken bank og bankaftale, du har. Du kan se, hvad den automatiske import af dine kontoudtog koster i din bank her >> 

 

Brug for mere information?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller ringe på 8820 4840 alle hverdage mellem 9 - 14.

Se også e-conomics prisoversigt for Abonnement og andre tillægsmoduler

 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis