Ny bogføringslov - lad os hjælpe dig

Den nye bogføringslov har betydning for, hvordan du i fremtiden skal lave dit regnskab. Vi ved godt, at det kan være svært at vurdere, hvad der helt præcis skal til for, at du følger loven. Ligesom det kan virke uoverskueligt at ændre måden, du arbejder på. Men bare rolig - e-conomic regnskabsprogram er her for at hjælpe dig.

 

Sådan lever du op til loven      Skift til e-conomic

 
 

Ny bogføringslov - vi er her for dig!

Den nye bogføringslov har betydning for, hvordan du i fremtiden skal lave dit regnskab. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i nye regler og retningslinjer, ligesom det kan virke uoverskueligt at ændre måden, du arbejder på. Men bare rolig - e-conomic regnskabsprogram er her for at hjælpe dig.

 

Sådan lever du op til loven      Skift til e-conomic

 

 
 
 

Dét betyder den nye bogføringslov for dig

 

Ifølge den nye bogføringslov skal du fremover lave dit regnskab og opbevare specifikke bilag* i et digitalt bogføringssystem, der lever op til Erhvervsstyrelsens krav. Det er altså - inden længe - ikke tilstrækkeligt at bruge Excel til at føre regnskab, ligesom det ikke er nok, at visse bilag* opbevares fysisk eller på din egen server (fx i en mail), i Google drev eller lignende. For mange betyder den nye lov, at de skal ændre måden, de arbejder på - og det forstår vi godt kan virke uoverskueligt. Men vi er her for at hjælpe dig, så du kan få ro i maven.

 

*Dette er bilag, der som minimum indeholder: Udstedelsesdato, beløb, produkt/ydelse, afsender og modtager (herunder navn, adresse og CVR - eller SE-nummer),
oplysning om momsbeløbets størrelse og betalingsoplysninger.

 

Se videoen: Sådan lever du op til loven

 
 
 

Lav regnskab i et digitalt
bogføringssystem

Dit regnskab skal laves i et bogføringssystem, der er godkendt af Erhvervsstyrelsen. Bruger du ikke et godkendt system, er du selv ansvarlig for, at det lever op til loven. Med e-conomic vil du imødekomme dette krav, da e-conomic bliver godkendt.

Opbevar visse bilag og registrer dine transaktioner digitalt

Du skal opbevare førnævnte bilag og registrere dine transaktioner digitalt. En simpel måde at imødekomme dette krav på, er ved at opbevare bilagene i e-conomic og herefter oprette posteringer på dine transaktioner i programmet.

Beskriv din virksomheds
bogføringsprocedure

Foruden kravene til digital bogføring, så skal du udarbejde beskrivelse af din virksomheds bogføringsprocedure. Det er dog et krav, du sikkert allerede lever op til, da det allerede er trådt i kraft.

 
 
 
 

Bliv klar til bogføringsloven med e-conomic

 

Med e-conomic får du et regnskabsprogram, der lever op til bogføringsloven - og som selvfølgelig vil fremgå af Erhvervsstyrelsens liste over godkendte systemer, når den offentliggøres til januar. Desuden er e-conomic et fleksibelt regnskabsprogram, der nemt kan tilpasses din virksomhed - uanset størrelse, kompleksitet, branche og behov. Du kan derfor trygt vælge e-conomic som dit fremtidige regnskabsprogram.

 

Skift til e-conomic

 
 
 

Kom godt i gang med vores kurser

 

Vi ved godt, at det kan være tidskrævende at lære et nyt system og nye arbejdsgange at kende - uanset hvor erfaren du er inden for regnskab. Med e-conomic har du og dine kollegaer altid mulighed for at få kompetent hjælp og vejledning, så I hurtigt kommer i gang og bliver trygge ved at bruge jeres nye regnskabsprogram.


 
 

Fysiske kurser

 

Vores fysiske kurser er til alle, der foretrækker
en mere dybdegående gennemgang af
forskellige emner inden for e-conomic.
Vi har både kurser til dig, der er helt
ny i regnskabsverden, og til dig der har
mere erfaring, men gerne vil lære, hvordan
du arbejder smartere i e-conomic.
Og så har vi selvfølgelig også kurser,
der hjælper dig til at blive klar til
bogføringslovens krav om
digitale bilag.

Læs mere

 

Gratis online kurser

 

Er du mere til kortere - men stadig grundige - kurser, der ikke kræver din fysiske tilstedeværelse? Vores online kurser varer kun omkring en time og afholdes over internettet, så du kan følge med fra (hjemme)kontoret eller hvor du foretrækker. Ligesom med de fysiske kurser, har vi forskellige online kurser - afhængigt af dit niveau og hvad du ønsker at lære mere om. Vi har også et online kursus, som introducerer dig til arbejdet med digitale bilag i e-conomic.

Læs mere

 

e-copedia

 

Vil du selv sidde i ro og mag og lære dit nye regnskabsprogram at kende? Med vores selvhjælpsunivers e-copedia kan du nemt finde svar på dine spørgsmål. e-copedia består nemlig af et hav af hjælpeartikler med tilhørende hjælpevideoer, der viser dig trin-for-trin, hvordan du bruger dit nye program mest optimalt. I takt med, at du bliver mere erfaren i e-conomic, og dine spørgsmål til systemet måske bliver mere komplekse, vil det selvfølgelig også være muligt at søge svar frem i e-copedia.

Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 

Mød Danmarks mest dedikerede support

 

I e-conomic har du adgang til gratis hjælp på telefon, chat og email alle hverdage. Vores dedikerede og kompetente supportafdeling, med over 100 medarbejdere, er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål - store som små.

Kontakt os

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hør om TeltTilFests oplevelser
med e-conomic

 

Da Lars fra TeltTilFest havde brug for et nyt regnskabsprogram, anbefalede hans revisor, at han skiftede til e-conomic. På blot to dage var regnskabet flyttet, og Lars kunne gå i gang med at lære sit nye system at kende.

Sådan har TeltTilFest oplevet skiftet til e-conomic 

 
 
 
 

Skift til e-conomic og få ro i maven

 

Det er nemt, trygt og sikkert at skifte til e-conomic. Vi samarbejder med branchens bedste, der har erfaring med at flytte regnskab for en lang række virksomheder. De flytter dit regnskab inden for 48 timer, så du har god tid til at lære dit nye system at kende, inden bogføringslovens krav træder i kraft.

Skift til e-conomic