Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

App – hvad er en app?

App er en forkortelse for application software. En app er en tilføjelse til en computer, mobil eller tablet, der tilføjer en ekstra funktion til denne.

e-conomic regnskabsprogram kan udvides med et væld af apps (integrationer), der automatiserer processer og letter det administrative arbejde. Se en oversigt over alle apps til e-conomic .

Typisk kendes apps som små tilføjelsesprogrammer til eksempelvis smartphones. Mange kender apps som facebook til mobilen, spillet angry birds og funktionen lommelygte, der gør brug af mobilens flash. Det er altså små programmer eller software, som fungerer via en computer eller et API.

Forskellige former for apps

Der findes et hav af apps inden for mange forskellige områder. Man kan få apps til at hjælpe med regnskab, bogføring, billedredigering, projektstyring, vejvisning og meget andet. Inden for hvert område findes et utal af forskellige udbydere af apps, der alle har hver deres specielle funktion eller design.

App, operativ system eller program?

Det kan være forvirrende at finde rundt i de forskellige betegnelser, men vi skal her forsøge at forklare, hvad der adskiller fra hinanden:

  • App: Kører sit eget lille, specialiserede program via en platform (Instagram, Vejr, Google Translate).
  • Hjælpeprogram: Udfører mere generelle opgaver på en computer (anti-virus, skærmskåner, harddisk-oprydning).
  • Programmeringsværktøj: Bruges til at lave computerprogrammer (Java og Gnu).
  • Operativ system: Det grundlæggende system, der er selve skelettet i en computer (Windows og Mac OS X).

Apps hos e-conomic regnskabsprogram

Hos e-conomic regnskabsprogram gør vi bogføring lettere ved hjælp af apps. Apps kan eksempelvis lette arbejdet med indscanning af bilag, integrere webshop og regnskabsprogram samt til timeregistrering. Det er altså små tilføjelser, der udbygger det grundlæggende regnskabsprogram i den retning, du har brug for.


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis