e-copedia

Design-forståelse

Artikler med tagget “Design-forståelse” i
Alle artikler med tagget “Design-forståelse”
I denne artikel vil du lære mere om hvilke dynamiske felter, du kan benytte under Design og Layout.
I denne artikel vil du lære mere om X- og Y-positioner, som er med til at styre placeringen af alle dine elementer i Design og Layout.
I denne artikel vil du lære mere om opbygningen af layoutet bag fakturaer, ordrer tilbud, rykkere og kontokort, De layouts, du laver fakturaer og andet på, i e-conomic er bygget op af to dele; Brevskabelon og Skabelonsamling.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du i e-conomic angive farver for tekst, rammer og baggrund ved hjælp af farvekoder.
I denne artikel vil du lære mere om Design og layout, samt hvordan det er opbygget. Design og layout bruges blandt andet til designe og ændre dine layouts for tilbud, ordrer, fakturaer, kreditnotaer mv.
I denne artikel vil du lære mere om de koder der findes rundt omkring i Design og layout, der går igen i flere af elementerne.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer