e-copedia

Om Smart Pay

Viden Om
Få det fulde overblik over dine leverandørbetalinger med Smart Pay i e-conomic. Her kan du nemlig sætte dine leverandørfakturaer til betaling, uden at logge ind i netbanken. Og så bliver de endda gjort automatisk klar til bogføringen.

Med Smart Pay er det nemmere og hurtigere at betale sine leverandørfakturaer, end nogensinde før. Du kan nemlig både oprette, betale og bogføre - direkte i e-conomic. Du slipper altså for nøglekort og netbank og kan derfor hurtigere vende tilbage til andre arbejdsopgaver, der fylder. Når du har oprettet leverandørfakturaen i e-conomic og sendt den til godkendelse, oprettes betalingsposteringen automatisk. Det eneste arbejde, der altså ligger uden for programmet, er selve godkendelsen, som kan klares på enten mobil eller e-mail.

Smart Pay er udviklet i samarbejde med betalingsinstituttet November First, som er godkendt af Finanstilsynet.

  • For at sætte dine leverandørbetalinger til betaling i e-conomic, skal du have tillægsmodulet Smart Pay tilknyttet din konto.
OBS:
Til opsætningen af Smart Pay skal du bruge dit NemID/MitID og pas.

Hvordan opsættes Smart Pay?

Som kunde i e-conomic kan du starte opsætningen til Smart Pay på to måder. I din regnskabsaftale kan du vælge siden Market, hvor du nemt kan påbegynde opsætningen. Find Smart Pay under tillægsmoduler og klik “Tilføj”. Derudover kan du hurtigt tilgå opsætningen af tillægsmodulet via Smart Pay-Fanen under Regnskab.

Husk at have dit NemID/MitID og pas klar, når du går igang med opsætningen. Læs mere om opsætningen under "Kom godt i gang med Smart Pay".

Når din Smart Pay-konto er opsat og valideret, kan du begynde at betale dine leverandører direkte i e-conomic.

Hvad koster Smart Pay sammenlignet med banken?

Du kan gratis aktivere Smart Pay på din aftale på to forskellige måder: Smart Pay pay-per-use, hvor du betaler per gang og Smart Pay Abonnement. Abonnement er relevant for brugere, der har mange betalinger.

 Fast betalingPris per betaling 
(DKK, FIK, Euro-sepa) 
 
Pris per betaling (DKK, FIK, Euro-sepa)

Pris per betaling trækkes - hhv. for Smart Pay prisen sammen med dit e-conomic abonnement og for Transaktionsgebyret ved hver enkelt gennemførte betaling, af November First

Transaktionsgebyr 
(Udenlandsk betaling)
Besparelse på valutamarginal 
(ift. bank) 
 
Valutamarginal

Valutamarginal er den pris, som banker og andre finansielle selskaber lægger til middelkursen, når du handler med udenlandsk valuta. Valutamarginalen fastlægges specifikt i forhold til den enkelte valuta og kan variere fra bank til bank.

Det du betaler i bankenAlm. bankomkostninger + gebyrerAfhængig af din bankGns. 50 kr.-
Smart Pay
(Pay-per-use)
0 kr.4 kr. 
 
4 kr.

Inkl. Smart Pay pris (3 kr.) + Transaktionsgebyr (1 kr.)

40 kr.0 % 
 
0 %

Fastsat efter den laveste, offentlige tilgængelige valutamarginal på transaktionsdagen

Smart Pay
(Abonnement)
199 kr./md.1 kr. 
 
1 kr.

Inkl. Smart Pay pris (0 kr.) + Transaktionsgebyr (1 kr.)

30 kr.Min. 20 % 
 
Min. 20 %

Mindst 20% lavere end den laveste, offentlige tilgængelige valutamarginal på transaktionsdagen

Smart Pay faktureres hhv. kvartalsvis I dit e-conomic abonnement og for transaktionsgebyret, når du gennemfører betalingen af November First.

 

Har du udenlandske betalinger?

I e-conomic har du mulighed for at betale og modtage leverandørfakturaer fra kunder i udlandet. Udenlandske betalinger dækker over alle betalinger, der ikke er DKK, FIK eller euro-sepa-betalinger. Der er flere fordele for dig, der har mange eller store udenlandske leverandørfakturaer. Læs mere om dem her.

 

Læs mere her

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer