e-copedia

Om Smart Pay

Viden Om
Skab et bedre overblik over dine leverandørbetalinger med Smart Pay, ved at kunne sende leverandørfaktura direkte til betaling i e-conomic, hvor de tilmed bliver bogført automatisk.

Serie artikel omkring opsætning og brug af Smart Pay.

Med modulet Smart Pay bliver processen med at betale leverandør faktura forkortet, fordi du vil kunne klare hele processen i e-conomic.  På den måde undgår du, at skulle logge ind på din netbank, og oprette betalingerne der, for bagefter at oprette leverandør betalingen i e-conomic. Det eneste arbejde der ligger uden for programmet, vil være at du godkender betalingen enten i din mail eller på mobilen.

Modulet er lavet i samarbejde med betalingsinstituttet November First, med formålet om at skabe et mere effektivt arbejdsflow i dit regnskab.

  • Dette kræver tillægsmodulet Smart Pay.
OBS:
Til opsætningen af Smart Pay skal du bruge dit NemID og pas.

Hvordan opsættes Smart Pay?

Som e-conomic kunde kan du komme i gang opsætningen til Smart Pay på to måder. Ved at gå til Market siden i din regnskabsaftale, kan du nemt påbegynde opsætningen, her finder du blot Smart Pay modulet i overblikket over tillægsmoduler, og klikker på “Tilføj”. Derudover kan du hurtigt tilgå opsætningen af tillægsmodulet via Smart Pay Fanen under Regnskab.


Husk at have dit NemID og pas klar når du går igang med opsætningen. Læs mere om opsætningen under "Kom godt i gang med Smart Pay".

Hvad koster Smart Pay

Du kan gratis aktivere Smart Pay på din aftale på to forskellige måder: Smart Pay pay-per-use, hvor du betaler per gang og Smart Pay Abonnement, hvor du for 199 kr. pr. måned, kan bruge løsningen ubegrænset. Abonnement er relevant for brugere, der har mange betalinger, og har udover måneds prisen en fordelagtig pris på 1 kr. per betaling og 30 kr. i gebyr for betalinger i anden valuta.

Smart Pay faktureres hhv. kvartalsvis I dit e-conomic abonnement og for transaktionsgebyret, når du gennemfører betalingen af November First.

Har du udenlanske betalinger?

Læs mere her

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer