e-copedia

Om Smart Pay

Viden Om
Skab et bedre overblik over dine leverandørbetalinger med Smart Pay, ved at kunne sende leverandørfaktura direkte til betaling i e-conomic, hvor de tilmed bliver bogført automatisk.

Med modulet Smart Pay bliver det nemmere og hurtigere at betale leverandørfakturaer forkortet, da du vil kunne klare det hele i e-conomic. På den måde undgår du at skulle logge ind på din netbank, og oprette betalinger, for bagefter at oprette leverandørbetalingen i e-conomic. Det eneste arbejde der ligger uden for programmet, vil være at du godkender betalingen - enten i din e-mail eller på mobilen.

Modulet er lavet i samarbejde med betalingsinstituttet November First, for at skabe et mere effektivt arbejdsflow i dit regnskab.

  • Dette kræver tillægsmodulet Smart Pay.
OBS:
Til opsætningen af Smart Pay skal du bruge dit NemID/MitID og pas.

Hvordan opsættes Smart Pay?

Som kunde i e-conomic kan du starte opsætningen til Smart Pay på to måder. I din regnskabsaftale kan du vælge siden Market, hvor du nemt kan påbegynde opsætningen. Find Smart Pay under tillægsmoduler og klik “Tilføj”. Derudover kan du hurtigt tilgå opsætningen af tillægsmodulet via Smart Pay-Fanen under Regnskab.


Husk at have dit NemID/MitID og pas klar, når du går igang med opsætningen. Læs mere om opsætningen under "Kom godt i gang med Smart Pay".

Hvad koster Smart Pay sammenlignet med banken?

Du kan gratis aktivere Smart Pay på din aftale på to forskellige måder: Smart Pay pay-per-use, hvor du betaler per gang og Smart Pay Abonnement. Abonnement er relevant for brugere, der har mange betalinger.

 Fast betalingPris per betaling 
(DKK, FIK, Euro-sepa) 
 
Pris per betaling (DKK, FIK, Euro-sepa)

Pris per betaling trækkes - hhv. for Smart Pay prisen sammen med dit e-conomic abonnement og for Transaktionsgebyret ved hver enkelt gennemførte betaling, af November First

Transaktionsgebyr 
(Udenlandsk betaling)
Besparelse på valutamarginal 
(ift. bank) 
 
Valutamarginal

Valutamarginal er den pris, som banker og andre finansielle selskaber lægger til middelkursen, når du handler med udenlandsk valuta. Valutamarginalen fastlægges specifikt i forhold til den enkelte valuta og kan variere fra bank til bank.

Det du betaler i bankenAlm. bankomkostninger + gebyrerAfhængig af din bankGns. 50 kr.-
Smart Pay
(Pay-per-use)
0 kr.4 kr. 
 
4 kr.

Inkl. Smart Pay pris (3 kr.) + Transaktionsgebyr (1 kr.)

40 kr.0 % 
 
0 %

Fastsat efter den laveste, offentlige tilgængelige valutamarginal på transaktionsdagen

Smart Pay
(Abonnement)
199 kr./md.1 kr. 
 
1 kr.

Inkl. Smart Pay pris (0 kr.) + Transaktionsgebyr (1 kr.)

30 kr.Min. 20 % 
 
Min. 20 %

Mindst 20% lavere end den laveste, offentlige tilgængelige valutamarginal på transaktionsdagen

Smart Pay faktureres hhv. kvartalsvis I dit e-conomic abonnement og for transaktionsgebyret, når du gennemfører betalingen af November First.

Har du udenlanske betalinger?

Læs mere her

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer