e-copedia

Faktura

Artikler med tagget “Faktura” i
Alle artikler med tagget “Faktura”
Denne guide vejleder dig i, hvordan du sletter igangværende fakturaer og fakturakladder, i tilfælde af at du beslutter dig for ikke at fortsætte med at bogføre og sende dem.
Vi kender det alle sammen, en faktura er blevet sendt via e-mail, men så kontakter kunden dig og siger, at fakturaen skulle have været sendt som en e-faktura. I e-conomic vil løsningen være at gensende fakturaen som e-faktura.
Denne guide vejleder i, hvordan du bogfører og sender fakturaer fra fanen Salg samt opretter emailskabeloner.
Mange danske kommuner vil i dag gerne modtage faktura via EAN, og med e-conomic kan dette nemt sættes op.
I denne guide forklarer vi hvordan du kan "nøjes" med at bogføre din faktura og således ikke sende den via e-mail til kunden.
Denne guide beskriver, hvordan du kan lave en automatisk registrering af betaling ved bogføring af en faktura, hvis du får pengene i hånden med det samme.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du skriver nemt skriver en ekstra tekst i din faktura, hvis du f.eks.har noget information du vil give din kunde, et godt tilbud, eller hvis du vil sende en julehilsen.
En OIOXML-faktura ligner meget den fil, der sendes, når du sender en EAN-faktura. Nedenstående viser, hvor de forskellige felter trækker deres data fra.
Denne vejledning viser, hvordan du kan tilknytte dit projekt til en ny eller igangværende faktura på flere forskellige måder. Du kan gøre det enten via igangværende fakturaer eller via kunden.
Elektronisk-/CVR-/GLN-/EAN-/EDI-/Peppol-/NemHandel-fakturering - kært barn har mange navne. De dækker alle over det samme; en e-faktura sendt gennem NemHandel.
Denne guide vejleder dig, hvordan du sender til flere e-mailadresser på én gang.
Denne guide vejleder i, hvordan du vedhæfter OIOXML-filen til den mail, hvor fakturaens PDF også er vedhæftet.
Skal du lave en faktura til en kunde i udlandet, er der nogle ting, der skal være på plads, før du kan komme i gang med fakturaen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter delfakturaer og beholder overblikket i processen.
Du kan lave din faktura lige præcis, som du ønsker det - vi guider dig til hvordan!
Denne artikel viser, hvordan du opretter en kreditnota fra bunden.
Har du behov for at fakturere med periodisering? Så kan du her se, hvordan du opretter en salgsfaktura med periodisering.
Denne guide vejleder til, hvordan du, via tillægsmodulet “Projektstyring”, kan oprette et klippekort på et vist antal timer, så du på den måde kan fakturere dine kunder på timebasis.
I denne artikel vil du lære mere om prishierarkiet for medarbejdere, aktiviteter og projekter i tillægsmodulet Projekt, samt hvilken pris der træder i kraft, hvornår.
Din e-faktura ser ikke ud, som den faktura du får vist, når du klikker på ikonet "Vis faktura" i e-conomic. Når fakturaen bogføres og sendes til din kunde, bliver fakturaens indhold "splittet" op og efterfølgende sat ind i en skabelon, som er defineret af den kunde, der modtager fakturaen.
Denne guide vejleder i, hvordan du indsætter CPR-nummer på en e-faktura - enten gældende for hele fakturaen eller kun den enkelte varelinje.
Før du sender din faktura kan du se, hvordan fakturaen ser ud, og tjekke om fakturaen ser ud som den skal, før du sender den.
Lær her, hvordan man bogfører og sender en e-faktura i e-conomic.
Denne artikel forklare hvordan du kan sende dine faktura, tilbud og ordre via e-mail.
Har du bogført en faktura med moms, som skulle have været uden moms, eller omvendt? Denne guide vil vise dig, hvordan du kan kreditere din faktura, foretage rettelserne og derefter oprette en ny faktura.
Denne guide vejleder til, hvordan du spærrer en betalingsbetingelse.
Denne guide vejleder til, hvordan du overfører og fakturerer de omkostninger, du har bogført på dit projekt, samt de kilometer dine medarbejdere har kørt i forbindelse med arbejdet på et projekt.
I denne guide forklare vi hvordan du sætter din e-conomic aftale korrekt op, så du kan begynde at sende e-fakturaer.
Har du oprettet en faktura, skal du nu oprette dine fakturalinjer, for varer/ydelser du skal fakturere din kunde for.
Du kan i e-conomic vedhæfte ét eller flere bilag til din faktura, ordre eller tilbud - det kan eksempelvis være dokumentation for udført arbejde.
Med Smart Pay får du det fulde overblik over dine leverandørbetalinger i e-conomic. Du kan nemt sætte dine leverandørfakturaer til betaling og få dem gjort automatisk klar til bogføring - helt uden at logge ind i netbanken.
Skal der laves en ændring på en faktura, der endnu ikke er sendt afsted? I guiden her, kan du se, hvordan du redigerer i en igangværende faktura.
Denne guide vejleder til, hvordan du udligner en kreditnota med den tilhørende faktura.
I denne artikel vil vi guide dig gennem trinene til at konvertere en faktura til en kreditnota eller omvendt.
OIOUBL er et særligt filformat, som er valgt af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling - IT og Telestyrelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan fakturere dit projekt med en fast pris, hvis du har aftalt en fast pris med din kunde. Denne pris vil blive vist på projektkortet under kolonnen “faktureret”.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en projektstatus i e-conomic.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du kan bogføre og sende en e-faktura til en kunde på Færørene.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du giver en samlet rabat på hele din faktura, fremfor en linjerabat i % på alle varelinjer.
Denne funktion giver mulighed for at samle flere ordrer på én faktura (bulk) eller generere en faktura pr. ordre som en samlet handling. Dette gør det nemmere og mere effektivt at håndtere faktureringen uden at skulle oprette fakturaer enkeltvis.
Når kunden har accepteret det tilbud, du har sendt, kan du nemt konvertere det til en faktura. På samme måde kan du nemt konvertere en ordrebekræftelse til en faktura, hvis du har sendt den til kunden i forbindelse med jeres aftale.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer forfaldsdato for en salgsfaktura, efter den er bogført.
Har du brug for at sende en faktura til den samme kunde, f.eks. en gang hver måned, med præcis de samme oplysninger, kan dette nemt lade sig gøre ved at kopiere fakturaen.
Denne guide viser, hvordan du opretter tilbud, ordrer og fakturaer i en valuta, der ikke er din grundvaluta.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se og finde grundlaget for din faktura, når du benytter “Projektstyring”. Grundlaget er baseret på de omkostninger og/eller tid som er registreret på projektet.
Denne guide vejleder til, hvordan du overfører og fakturerer den tid, som dine medarbejdere har brugt på et projekt.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Faktura”

    • Hvordan laver jeg en ny faktura, tilbud, ordre, vare eller kunde?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer