Tilbagefør postering

Vejledning
Har du bogført din kassekladde ved en fejl? Så kan denne artikel hjælpe dig med at tilbageføre de poster, du har bogført.

Der findes to forskellige metoder, du kan anvende, når du skal tilbageføre din kassekladde.

Den første er manuelt at gå ind og tilbageføre hver enkelt postering. Det kan være en god løsning, hvis du kun skal tilbageføre ganske få poster.

Den anden mulighed er at tilbageføre en hel kassekladde ved at udlæse alle de bogførte posteringer, for derefter at indlæse disse poster med omvendt fortegn, i en tom kassekladde og så bogføre.

Sådan tilbagefører du enkelte posteringer

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Vælg punktet "Søgning og lister" i menuen til venstre og dernæst underpunktet "Posteringer (find bilag)".
  3. Udfyld felterne med eksempelvis bilagsnummer eller tekst, for den postering, du vil finde.
  4. Klik på ikonet "Vis transaktioner" til højre, på én af posterne der vises på denne side.
  5. Tryk på den blå knap ”Tilbagefør”.
  6. I boksen, der vises på din skærm, skal du tage stilling til bilagsnummer, dato og tekst for de tilbageførte posteringer. Her kan du også vælge hvilken kassekladde, de tilbageførte poster, skal overføres til.