Få en skræddersyet
administrations- og
regnskabsløsning til behandlere

Prøv e-conomic    Kontakt os

Med vores komplette behandlerløsning, som er baseret på e-conomic regnskabsprogram og Terapeut Booking, kan du som behandler - fx fysioterapeut, psykoterapeut, massør eller hypnotisør - fokusere på det, der skaber værdi i din virksomhed. Du giver kunden mulighed for selv at booke og eliminerer en stor del af den daglige administration. Du får kort sagt smarte og smidige arbejdsgange, der for alvor gør en forskel i din og dine medarbejderes hverdag.

Mulighederne er utallige, så udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på 78 79 19 55
og hør mere om, hvordan vi kan sætte skub i din praksis.

 • Opret aftaler med få klik - eller lad klienten selv klare bookingen
 • Send gratis påmindelser til klienten via sms eller mail
 • Opret og send fakturaer med det samme og få din betaling hurtigere
 • ​Få komplet overblik over økonomien hvor som helst og når som helst
 • Få automatisk indberetning til sygeforsikring danmark... og til dit regnskab

Alt, hvad du behøver i ét system

 

 • Styr på klienterne

  Det er let at oprette journaler på dine klienter og tilføje filer og billeder. På den måde har du al aktuel information om samtlige klienter samlet på ét sted – og kan gå til det hvor som helst og når som helst. Alle dine klient- og journaloplysninger er naturligvis krypterede.
 • Spar tid med Online Booking

  Slut med fast telefontid og krøllede papirlapper med klientaftaler. Med Online Booking booker dine klienter selv deres tider direkte i din kalender. Du kan også nemt oprette events og arrangementer, som dine klienter kan tilmelde sig via en formular.
 • Nemt at tilpasse

  Vores brancheløsning er både pædagogisk og fleksibel. Du får al det grundlæggende fra start og kan selv udbygge løsningen, så den matcher dine behov – fx kan du oprette hold og særskilte ydelser eller tilføje klippekortsordning og online betaling.
 
 • Hurtig at lære

  Vores løsning er så enkel at anvende, at det kan læres på under 5 minutter. Brugerfladen er simpel og intuitiv og skabt til at gøre arbejdet så let som muligt for dig og dine medarbejdere. Indberetningerne klares med få klik, mens I er på farten.
 • Nemt samarbejde med din revisor

  Din revisor og bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab. Det giver jer en stærk og papirløs platform til jeres samarbejde, fordi din bogholder og revisor kan følge udviklingen i din forretning helt tæt og give dig den nødvendige rådgivning.
 • Dine tal er sikret i skyen

  Alle dine regnskabstal ligger trygt og sikkert i e-conomics sky. Vi har den højeste standard inden for regnskabsbranchen, tager konstant backup af vores regnskabssystem og vedligeholder vores servere, så alle data er sikret til alle tider.
 
 
 
 

Kontakt os


Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen.

Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til
branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

Eksempel på samarbejdspartner

 

booking.png