Få hjælp til 
din moms

Her finder du en samlet oversigt over guides, kurser og support,
som hjælper dig sikkert i mål med momsen i e-conomic.

Guides    Kurser

 

 
 

Sådan kommer du i gang

Vi anbefaler, at du starter med at få overblik over hvilke opgaver du skal udføre med en af vores guides. Derefter kan du lære eller få genopfrisket, hvordan du laver din momsopgørelse og indberetning ved at tage på et kursus eller bruge vores vejledninger. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på chat, mail og telefon.

 
 
 
 

Få et overblik med vores guides og regnskabskalender

 
 
 
 • Digital
  regnskabskalender 

  Få alle de vigtigste regnskabsdatoer direkte ind i din egen kalender. Med regnskabskalenderen får du overblik over regnskabsåret, og du bliver mindet om de vigtigste datoer.
   
 • Guide til
  moms

  I vores momsguide giver vi dig et samlet overblik over moms i e-conomic. Find svar på alt fra opsætning til indberetning samt indgående og udgående moms. 

   
 • FAQ om
  moms

  Har du spørgsmål til moms? I vores FAQ finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om moms, så du hurtigt kan komme videre med dine opgaver.

   
 

Brug for fleksibel finansiering?

Vi ved, at mange virksomheder lige nu oplever et stort likviditetspres. Og den kommende momsregning, som muligvis er højere end normalt, kan gøre presset endnu større.

Derfor kan vores fleksible finansieringsløsning, Straksindbetaling, måske være en lille hjælp i en svær situation. Mod et engangsgebyr pr. faktura kan du nemlig få betaling samme dag, som du fakturerer en kunde. Straksindbetaling er derfor ikke et lån, men en måde du kan frigøre dine penge, når du har behov for det. 
Vil du prøve Straksindbetaling? Så er den første faktura gebyrfri.

Læs mere om Straksindbetaling

 
 
 
 

Lær at lave din moms

 
 
 
 • Gratis online kursus
   

  Ønsker du en letforståelig gennemgang af hvordan du du laver din momsopsætning og momsopgørelse? Vi viser dig, hvordan du gør, og tager imod spørgsmål undervejs. Kurset varer ca. en time og udbydes løbende.
 • Academy kursus: “Forstå din moms”

  Vil du klædes grundigt på til at klare momsen i e-conomic? Så tilmeld dig dette kursus, hvor vi garanterer at du får helt styr på din moms. Kurset varer ca. 4 timer, og finder sted i både København, Århus og Middelfart. Pris: 1.199,-
 • e-copedia
   

  I e-copedia kan du finde hjælpeartikler og vejledninger døgnet rundt. Se hvordan du bl.a. opsætter momszoner, indberetter til SKAT og bogfører din købs- og salgsmoms.
   
 
 

Når tvivlen opstår, er hjælpen altid nær

 
 
 • Chat med os nu

  Få hurtigt svar på chatten
  man-ons 9-20, tors 9-22
  og fre 9-15.30

  Start chat
 • Ring til os

  Spørg os om alt
  man-tors 9-15
  og fre 9-14
  Ring
  88 20 48 40
 • Skriv til os

  Vi sidder klar til at svare
  man-tor 9-20, fre 9-15
  og søn 10-13
   
 
 

Tip! Lav et bogmærke

Ikke færdig med din momsopgørelse og indberetning til SKAT? Så anbefaler vi at du bogmærker denne side, så du hurtigt kan finde den frem igen.
Du kan lave et bogmærke i dine browser indstillinger.

 
 

Få tips og tricks til moms og meget andet

Tilmeld mig e-conomic nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere. Jeg kan selvfølgelig til enhver tid afmelde mig igen.

Illustration, mand med computer
Orange checkbox

Ja, jeg accepterer

Jeg samtykker til, at e-conomic behandler mine persondata som beskrevet her. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak, vi ses i din indbakke