Opret faktura

Vejledning
Du kan lave din faktura lige præcis, som du ønsker det - vi guider dig til hvordan!

Sådan opretter du en faktura

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Fakturering" i menuen til venstre, og vælg undermenuen "Faktura".
  3. Tryk på "Ny faktura".
  4. Vælg den kunde, du vil fakturere, eller opret en ny kunde på "Ny kunde".
  5. Du kan nu tilføje fakturalinjer til din faktura ved at trykke på "Ny fakturalinje".
  6. Når alle varelinjer er oprettet, og du er klar til at sende fakturaen til din kunde, kan du trykke på "Bogfør og send".