Funktioner
til komplekse behov

Vi binder hele jeres forretning
sammen 
- uanset branche og behov.

Prøv gratis     Eller tag en snak med os

 
 
 
 
 
 

Vi har en løsning til jeres organisation

Med e-conomic får I et sikkert fundament, der understøtter:

 

Mange CVR-numre
og et kompliceret setup.

Mange afdelinger
og transaktioner.

Mange systemer,
der skal integreres.

 
 • Les Deux
 • Hungry.dk
 • Capitani
 • GoBoat
 • Joe and the Juice
 • Paradis
 • Palm Revision
 • Happy Helper
 • LeLe
 
 
 
 
 
 
 
 

Bind hele jeres forretning sammen, og skalér med e-conomic

Uanset størrelse og branche får I et system, der kan tilpasses jeres virksomhed og give jer tryghed til at udvikle forretningen.

 
 

Funktioner, der dækker alle behov

e-conomic regnskabsprogram har en lang række funktioner, som bruges af mere end 200.000 virksomheder i Danmark. Med e-conomics funktioner klarer I nemt den daglige bogføring og kommer smertefrit igennem momsregnskabet og årsafslutningen.

Integration af samtlige systemer

Sørg for at alle jeres systemer er synkroniserede. Via specialudviklede apps kan I integrere e-conomic med markedets førende løsninger for bl.a. POS/kasseapparater, Business Intelligence og løn. Har I egne driftssystemer, kan de naturligvis også integeres med e-conomic.

Automatisering af arbejdsgange

Øg effektiviteten, og skab mere tid til din virksomhed. Med funktioner der kan automatisere opgaver som bankafstemning og indtastning af bilag, kan I fjerne meget af jeres manuelle rutinearbejde og vinde tid til de værdifulde opgaver i jeres virksomhed.

Fuldt overblik over performance

Med e-conomic kan I nemt trække rapporter med nøgletal og konsolidere data på tværs af afdelinger og kontorer. Så kan I til enhver tid danne jer et overblik over den finansielle situation - selv når I er på farten.

Automatiske opdateringer og stabil drift

Vi optimerer hele tiden e-conomics funktionaliteter, som løbende føjes til programmet helt automatisk. I sparer tid og penge på dyre udviklingstimer og skal ikke bekymre jer om uventede nedbrud.

Nemt samarbejde i skyen

Da e-conomic er en cloud-baseret platform, ligger al jeres data i skyen. Det gør det nemt at samarbejde med revisoren eller på tværs af afdelinger. Derudover skal I aldrig bekymre jer om tabt data, hvis en computer pludselig bryder sammen.

...Og så meget mere

Herudover får I en lang række andre muligheder, såsom gratis support på dansk og engelsk, gratis adgang til jeres revisor og nem tilføjelse og administration af flere CVR-numre.

Se alle funktioner

 

Prøv e-conomic gratis

Eller tag en snak med os

 
 
 
 
 
 
 
 

Vi flytter jeres regnskab og hjælper jer i gang

Der er ingen grund til at bekymre sig om det praktiske. Vi står klar til at flytte jeres regnskab, og sikre at I kommer godt i gang med e-conomic - uanset hvilket regnskabsprogram I bruger i dag. I kan enten vælge at få flyttet åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan kvit og frit, eller I kan få en komplet flytning af alle jeres data til en god pris.

Læs mere 

Vi finder en løsning, der dækker jeres behov

Det er vigtigt, at et regnskabsprogram passer til de specifikke behov, I har i jeres virksomhed. Derfor kan I tilpasse e-conomic med udvidelser og integrationer, der understøtter jeres processer - og har I brug for vejledning til at sammensætte den helt rigtige løsning, så står vi naturligvis klar.

Bliv kontaktet

 

Gratis og kompetent dansk support

Støder I på udfordringer i e-conomic, så står vores supportere klar til at hjælpe jer på telefon, chat og email. I kan også deltage i gratis online kurser om eksempelvis moms og bogføring eller finde vejledninger og hjælpevideoer i vores supportunivers. Og har I et ønske om at tage jeres kompetencer til det næste niveau, så afholder vi også Academy-kurser i hele Danmark.

Besøg support-univers

 
 
 

Har I andre behov?

 

Funktioner til udvidede behov          Se alle funktioner          e-conomic som ERP-løsning

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 200.000 danske virksomheder har allerede valgt e-conomic

 
 
 
 • Anne Lise Højte Øzcelik
  IT og Regnskab, OK Plus
  Integrationsløsningen er attraktiv for os som kæde, da det er et stabilt og gennemarbejdet system med skalérbarhed. Integrationen mellem regnskabsprogram og lagerbeholdning er essentiel for os i retailbranchen – og betyder mindre administration og mere tid til forretningen.
 • Anders Mørck
  Medejer, GoBoat
  Vi er i øjeblikket i gang med at udvide vores koncept til en række byer i forskellige lande, og her er det vigtigt, at vi har et regnskabsprogram, som vi kan fortsætte med at bruge selv om vi ekspanderer kraftigt.
 • Morten Larsen
  Stifter & bestyrelsesformand, Hungry.dk
  Det er slut med Microsofts tunge, serverbaserede økonomisystemer. Med overgangen fra C5 til onlineregnskabsprogrammet e-conomic har vi elimineret alle manuelle processer og derved også risikoen for fejl. På den konto sparer vi samtidig ca. en dags administrativt arbejde hver uge.
 
 

Se vores brancheløsninger

 
 
 
 
 
 
 

Prøv det gratis og uden forpligtelser

 

Kræver ikke kreditkort

Ingen binding

Udløber automatisk

 

Prøv e-conomic nu

 
 
 
 
 
 
 
 

Få personlig rådgivning

Udfyld formularen, og vi ringer dig op indenfor 15 minutter.
Vi ringer mandag-torsdag (09.00-16.30) og fredag (09.00-16.00).

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer