Den optimale arbejdsgang i e-conomic

Udnyt 
potentialet 
i din pakke

I e-conomic findes en automatiseret og effektiv arbejdsgang, der er lidt smartere end de andre, og kan bringe dig fra ny regning til færdig bankafstemning på rekordtid. 
 

Se hvordan Bliv kontaktet

En illustration af en vej med nogle nedlagspunkter
 

få alle fordelene

De største fordele 
ved den optimale arbejdsgang

Ved at starte bogføringen af din virksomheds regninger i Inbox og benytte funktionerne Workflows, Smart Pay og bankintegration via Aiia opnår du én samlet arbejdsgang, hvor du både får bogført, betalt og afstemt din regning direkte i e-conomic - uden at logge ind i netbanken. Dét kalder vi effektivt!
Arbejdsgangen har også det ekstra plus, at samarbejdet med din revisor/bogholder og kolleger omkring regninger og godkendelse bliver lettere - OG kan klares på farten.

 

Saml alt i ét system

Du klarer både bogføring, betaling og bankafstemning i e-conomic uden 
at logge ind i netbanken

Automatisér manuelle opgaver

Trivielle, manuelle opgaver i 
bogføringen sker automatisk vha. 
Workflows’ automatiseringsregler

Nemmere betaling og bedre samarbejde

Betaling, godkendelse og samarbejde
omkring virksomhedens regninger 
forenkles med Smart Pay

 

 

 
hero-video.jpg
 
 

Smart Inbox

Start din bogføring af regninger i Inbox

Din e-conomic Inbox er det bedste sted at starte bogføringen af din virksomheds regninger (leverandørfakturaer). Med dit Smart- eller Avanceret-abonnement i e-conomic følger en Inbox, som kan lidt udover det sædvanlige: Den kan nemlig aflæse informationerne på din regning og udfylde dem på din postering, så du slipper for store dele af tastearbejdet, når du opretter en ny postering. Hvis din regning kommer fra en ny leverandør, så sørger Inbox også for at oprette leverandøren for dig.
 

Sådan bruger du Inbox

En illustration af en kvinde, der sidder med en computer, hvor der flyver integrationer og regninger rundt omkring hende
 
En illustration af en robot bag en computerskærm

Workflows

Automatisér manuelle opgaver i din bogføring

For at automatisere manuelle opgaver i din bogføring, anbefaler vi Workflows, som allerede er inkluderet i din pakke. Med Workflows kan du oprette automatiseringsregler, som letter dine manuelle opgaver i e-conomic og fx kan sende en bestemt type regninger (baseret på beløb, leverandør eller lignende) direkte videre til den kassekladde eller godkender, som du ønsker.
 

Sådan bruger du Workflows

 

Smart Pay

Betal regningerne uden at logge ind i netbank

Med Smart Pay samler du bogføring og betaling i ét system og slipper for at logge ind i din netbank, når du skal betale virksomhedens regninger. Når du opretter en betaling i Smart Pay, bliver beløbet automatisk trukket fra din bankkonto og overført til din leverandør på den valgte betalingsdato. 

Når en automatiseringsregel i Workflows fx har sendt din leverandørfaktura over i kassekladden, skal du bare gå ind i Smart Pay-fanen og sætte den til betaling derfra. Og når du har bekræftet betalingen, kan du gå videre til bankafstemningen. 
 

Læs mere om Smart Pay

En illustration af en regning, en kalender, mønter og et papirfly
 
En illustration af en bil, der kører ind over en målstreg

bankafstemning

Bankafstemning med et enkelt klik = målstregen

Ved at forbinde e-conomic og din bank gennem vores partner Aiia slipper du for manuelt at hente bankudtog inde i din netbank, når du skal klare bankafstemningen. Med Aiia hentes dine transaktioner dagligt ind i e-conomic helt automatisk og kan derfra udlignes med posteringerne i dit regnskab med et enkelt klik på musen. Tillykke - nu er du mål og din regning er bogført på den mest effektive måde!
 

Opret bankforbindelse via Aiia

 

samarbejde

Et flow, der styrker samarbejdet med 
din bogholder eller revisor

Din revisor/bogholder vil takke dig for at optimere din arbejdsgang i e-conomic. Og det optimale flow kan styrke jeres samarbejde på flere måder:

  • Nem godkendelse af betalinger - kan endda klares via mobilen (Smart Pay)
  • Bedre overblik over status for dine betalinger (Smart Pay)
  • Automatisk oprettelse af betalingsposteringer mindsker tastearbejdet (Smart Pay)
  • Revisor/bogholder behøver ikke adgang til din netbank ifm. bankafstemning (Aiia)
  • Fejl i bogføringen minimeres pga. automatiseringsregler (Workflows)
En illustration af to personer, der giver håndtryk samt en pung med mønter foran

KONTAKT

Lad os tage en snak
om dine behov

Ønsker du at blive kontaktet og høre mere om det optimale betalings- og bogføringsflow for lige netop din virksomhed? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone