Opret ordre

Vejledning
Når du skal oprette en ordre til din kunde, foregår det ved at oprette en eller flere ordrelinjer.
  • Funktionen kræver abonnementet Small Business eller Professional

Sådan opretter du en ordre

1. Tryk på fanebladet "Salg".
  2. Tryk på "Fakturering" og vælg "Ordrer" i menuen til venstre.
  3. Tryk på knappen "Ny ordre".
  4. Vælg den kunde, som ordren skal sendes til. Er kunden ikke oprettet i forvejen kan du trykke på knappen "Ny kunde" for at oprette kunden.

Sådan tilføjer du en ordrelinje

1. Tilføj de ønsket varelinjer på "Ny ordrelinje".
  2. Udfyld felterne. Find din varer i varekartoteket eller opret en ny varer ved at trykke på knappen "Søg" og "Opret ny vare".
  3. Når ordren er oprettet, kan den sendes til kunden på "Send ordre".
Tip:
Du kan flytte rækkefølge på dine ordrelinjer ved at trække ordrelinjen op eller ned, og placere linjen i den række, hvor du ønsker den skal stå (drag and drop).