Konvertér tilbud eller ordre til faktura

Vejledning
Når kunden har accepteret det tilbud du har sendt - kan du nemt konvertere den til en faktura. Ligeledes, hvis du har sendt kunden en ordrebekræftelse på jeres aftale, kan du nemt konvertere til en faktura.
  • Denne funktion kræver, at du har Small Business eller Professional abonnement.

Sådan konverterer du et tilbud til faktura

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk ind på "Fakturering" og "Tilbud" i menuen til venstre.
  3. Tryk "Rediger" ud for det tilbud du ønsker at konvertere til faktura.
  4. Tryk på knappen "Konvertér til faktura".
  5. Nu er dit tilbud konverteret til en faktura. Når du er klar til at sende, trykker du på "Bogfør og send", for at få sendt fakturaen afsted.

Sådan konverterer du en ordre til faktura

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk ind på "Fakturering" og "Ordre" i menuen til venstre.
  3. Tryk ind på blyant-ikonet "Rediger" ud for den ordre du ønsker at konvertere til faktura.
  4. Tryk på knappen "Konvertér til faktura".
  5. Nu er din ordre konverteret til en faktura. Når du er klar til at sende, trykker du på "Bogfør og send", for at få sendt fakturaen afsted.
Tip:
Har du oprettet ordren eller tilbuddet på en tidligere dato, vil datoen automatisk blive ændret til d.d., når den konverteres til en faktura. Denne dato kan du naturligvis ændre.