e-copedia

Tilbud

Artikler med tagget “Tilbud” i
Alle artikler med tagget “Tilbud”
Når kunden har accepteret det tilbud, du har sendt, kan du nemt konvertere det til en faktura. På samme måde kan du nemt konvertere en ordrebekræftelse til en faktura, hvis du har sendt den til kunden i forbindelse med jeres aftale.
Har du brug for at sende en faktura til den samme kunde, f.eks. en gang hver måned, med præcis de samme oplysninger, kan dette nemt lade sig gøre ved at kopiere fakturaen.
Denne guide viser, hvordan du opretter tilbud, ordrer og fakturaer i en valuta, der ikke er din grundvaluta.
Før du sender dit tilbud kan du se, hvordan tilbuddet ser ud, og tjekke, om det nu også indeholder det, du forventer.
Når din kunde har accepteret det tilbud, du har sendt, behøver du ikke at starte fra bunden af når du skal lave deres ordrebekræftelse. Denne guide vejleder dig i, hvordan du nemt konverterer et tilbud til en ordre og få den sendt afsted til din kunde.
Du kan i e-conomic vedhæfte ét eller flere bilag til din faktura, ordre eller tilbud - det kan eksempelvis være dokumentation for udført arbejde.
Når du har oprettet et tilbud kan du lave ændringer og gemme det indtil du er klar til at sende dit tilbud. Denne guide vejleder i hvordan du redigerer et tilbud du har oprettet og eventuelt sendt til din kunde.
Har du oprettet et tilbud du ikke skal benytte alligevel kan du slette tilbuddet også selvom det er sendt til din kunde. Denne guide vejleder til, hvordan du sletter et tilbud.
I e-conomic kan du vælge at sende dine kunder et tilbud og give en præsentation af de varer eller tjenester, du kan tilbyde dem. Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter et tilbud.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Tilbud”

    • Hvordan laver jeg en ny faktura, tilbud, ordre, vare eller kunde?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer