e-copedia

Betaling

Artikler med tagget “Betaling” i
Alle artikler med tagget “Betaling”
Vil du have dine PBS oplysninger med på fakturaen, du sender til din kunde, skal du selv sætte dem ind i din skabelonsamling (std. med girokort), i design og layout.
Denne guide vejleder til, hvordan du retter en leverandørbetaling, som er bogført i en forkert valuta.
I denne artikel vil du lære mere om funktionen eksport af betalinger i e-conomic.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra fakturanummeret, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Når du skal eksportere dine bankbetalinger er det vigtigt, at du sætter dine leverandører rigtigt op.
Benytter du tillægsmodulet Lager, vil din bestilling til din leverandør, som udgangspunkt, ikke indeholde nogle priser. Men det kan du godt vælge at tilføje.
Se her, hvordan du opretter en betalingsbetingelse til factoring, så kundeindbetalingen automatisk bogføres på kunden med en procentvis fordeling på to modkonti, så både gebyr og betaling registreres.
Når du har fået en indbetaling i banken fra en af dine kunder i udlandet, enten EU eller udenfor EU, skal den indtastet i dit regnskab i den korrekte valuta.
Når du modtager penge fra en kunde skal dette bogføres som en kundeindbetaling i e-conomic.
Ved brug af betalingstypen ”Kun postering” slipper man for, senere, at skulle oprette leverandørbetalingen og foretage en udligning.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan udligne én stor betaling med flere fakturaer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få dine IBAN og SWIFT oplysninger på som betalingsbetingelse, i stedet for dine bankoplysninger på dine fakturaer.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter layout, så du kan fakturere for to forskellig firmaer i én aftale.
De fleste netbanker giver mulighed for, at man kan overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem. Det er der også mulighed for med e-conomic.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer, at din kunde har betalt én del af det samlede fakturabeløb.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du med én indbetaling registrerer flere fakturaer som betalte.
Når din Smart Pay konto er opsat og valideret, kan du betale dine leverandører direkte fra e-conomic, uden at åbne netbanken.
I denne vejledning vil du blive guidet til at få leveringsoplysninger på din bestiling. Dette skal nemlig gøres manuelt, hvis du har en aftale ældre end fra 2011.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en betalingsbetingelse.
Har du modtaget en faktura fra din leverandør, i en anden valuta end din grundvaluta, skal du oprette faktura og betaling, i den samme valuta, for at udligne dem med hinanden.
Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer en forudbetaling fra din kunde.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra kundens navn eller nummer, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Denne guide beskriver, hvordan du kan lave en automatisk registrering af betaling ved bogføring af en faktura, hvis du får pengene i hånden med det samme.
Denne guide vejleder til, hvordan du spærrer en betalingsbetingelse.
Hvis du har bogført en kundeindbetaling i en anden valuta end den, fakturaen er sendt ud i, vil det ikke være muligt at udligne den.
Du kan nemt bogføre en indbetaling af flere fakturaer fra samme kunde i e-conomic. Denne artikel viser hvordan.
Når du skal betale en leverandør/kreditor, skal det oprettes som posteringstypen "Leverandørbetaling" i en kassekladde.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du bogfører en kundeindbetaling, hvor det fulde beløb ikke rammer banken, da der er et gebyr fratrukket.
Med Smart Pay får du mulighed for at betale dine leverandører direkte fra e-conomic og med en simpel godkendelsesfunktion, har du fuld kontrol over dine betalinger
Et FI-kort er et indbetalingskort, der er fælles for alle pengeinstitutter. Som kreditor kan du udstede og udlevere FI-kort, som kan indbetales i et pengeinstitut/internetbank eller på posthuset.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer