e-copedia

Betaling

Artikler med tagget “Betaling” i
Alle artikler med tagget “Betaling”
Vil du have dine PBS oplysninger med på fakturaen, du sender til din kunde, skal du selv sætte dem ind i din skabelonsamling (std. med girokort), i design og layout.
Denne guide vejleder til, hvordan du retter en leverandørbetaling, som er bogført i en forkert valuta.
I e-conomic kan du eksportere dine leverandørbetalinger ud i en fil, som du kan indlæse i din bank. Således slipper du for at oprette betalingerne manuelt i din bank. <p>I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic. <p/>
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra fakturanummeret, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Når du er kommet igennem opsætningen af Smart Pay i e-conomic er næste trin, at du skal underskrive en aftale om Overførselsservice hos Mastercard Payment Services. Ansøgningen om aftalen bliver sendt på dine vegne af vores samarbejdspartner November First.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
Benytter du tillægsmodulet Lager, vil din bestilling til din leverandør, som udgangspunkt, ikke indeholde nogle priser. Men det kan du godt vælge at tilføje.
Se her, hvordan du opretter en betalingsbetingelse til factoring, så kundeindbetalingen automatisk bogføres på kunden med en procentvis fordeling på to modkonti, så både gebyr og betaling registreres.
Når du har fået en indbetaling i banken fra en af dine kunder i udlandet, enten EU eller udenfor EU, skal den indtastet i dit regnskab i den korrekte valuta.
Når du modtager penge fra en kunde skal dette bogføres som en kundeindbetaling i e-conomic.
Ved brug af betalingstypen ”Kun postering” slipper man for, senere, at skulle oprette leverandørbetalingen og foretage en udligning.
I denne artikel kan du læse meget mere om, hvilke regler der gælder for dig med udenlandske betalinger. Og så får du også det fulde overblik over de største fordele, når du bruger Smart Pay til at betale internationale fakturaer.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan udligne én stor betaling med flere fakturaer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få dine IBAN og SWIFT oplysninger på som betalingsbetingelse, i stedet for dine bankoplysninger på dine fakturaer.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter layout, så du kan fakturere for to forskellig firmaer i én aftale.
De fleste netbanker giver dig mulighed for at overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem, og det samme gælder for e-conomic.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer, at din kunde har betalt én del af det samlede fakturabeløb.
Få fuld kontrol over regnskabet, når du sætter dine leverandørfakturaer til betaling direkte i e-conomic. Du kan både se flere detaljer på de enkelte leverandørfakturaer og godkende betalinger på mobil eller email - helt uden at logge ind i flere programmer.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du med én indbetaling registrerer flere fakturaer som betalte.
Få det fulde overblik over dine leverandørbetalinger med Smart Pay i e-conomic. Her kan du nemlig sætte dine leverandørfakturaer til betaling, uden at logge ind i netbanken. Og så bliver de endda gjort automatisk klar til bogføringen.
I denne vejledning vil du blive guidet til at få leveringsoplysninger på din bestiling. Dette skal nemlig gøres manuelt, hvis du har en aftale ældre end fra 2011.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en betalingsbetingelse.
Har du modtaget en faktura fra din leverandør, i en anden valuta end din grundvaluta, skal du oprette faktura og betaling, i den samme valuta, for at udligne dem med hinanden.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic. <p>Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.<br /> For at kunne eksportere, skal du igennem 3 trin.</p>
Denne guide vejleder dig i, hvordan du registrerer en forudbetaling fra din kunde.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du aktiverer funktionen Smart Pay i e-conomic appen, så du kan begynde at håndtere dine leverandørbetalinger på mobilen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra kundens navn eller nummer, når du har modtaget betaling fra din kunde.
Denne guide beskriver, hvordan du kan lave en automatisk registrering af betaling ved bogføring af en faktura, hvis du får pengene i hånden med det samme.
Denne guide vejleder til, hvordan du spærrer en betalingsbetingelse.
Hvis du har bogført en kundeindbetaling i en anden valuta end den, fakturaen er sendt ud i, vil det ikke være muligt at udligne den.
Du kan nemt bogføre en indbetaling af flere fakturaer fra samme kunde i e-conomic. Denne artikel viser hvordan.
Når du skal betale en leverandør/kreditor, skal det oprettes som posteringstypen "Leverandørbetaling" i en kassekladde.
I denne artikel forklarer vi processen for hvordan du håndterer en Smart Pay leverandørbetaling i e-conomic appen - fra godkendelse til betaling.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du bogfører en kundeindbetaling, hvor det fulde beløb ikke rammer banken, da der er et gebyr fratrukket.
Når din Smart Pay-konto er opsat og valideret, kan du begynde at betale dine leverandører direkte i e-conomic. </br> Har du ikke sat din Smart Pay konto op, <a href="https://www.e-conomic.dk/support/artikler/kom-godt-i-gang-med-smart-pay">kan du se her hvordan du gør</a>.
Et FI-kort er et indbetalingskort, der er fælles for alle pengeinstitutter. Som kreditor kan du udstede og udlevere FI-kort, som kan indbetales i et pengeinstitut/internetbank eller på posthuset.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Betaling”

  • Er Smart Pay en sikker betalingsløsning?
  • Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvor lang tid tager det at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvordan bliver jeg faktureret for Smart Pay?
  • Hvordan bogføres betalingerne i e-conomic, når de er gennemført i banken?
  • Kan man lave udenlandske betalinger via Smart Pay?
  • Kan jeg rette eller fortryder betalinger, som er blevet godkendt?
  • Kan jeg samle flere betalinger til én leverandør eller skal jeg betale enkeltvis?
  • Er det muligt at lave straksoverførsler og koster det ekstra?
  • Kan min revisor/bogholder styre det hele, så jeg ikke behøver godkende betalingerne?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer