e-copedia

Bogføringshistorik

Artikler med tagget “Bogføringshistorik” i
Alle artikler med tagget “Bogføringshistorik”
Denne artikel forklare hvordan du vender en postering i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine projektposteringer, så du kan få overblik over de posteringer, du har bogført i forbindelse med et projekt.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du finder dine bogførte posteringer.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du tilbagefører en hel kassekladde, hvis der er lavet en fejl i de bogførte posteringer.
Har du en bogført postering, med en forkert tekst eller måske mangler en tekst, er det ikke for sent at redigere i den.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan finde alle de omkostninger og aktiviteter, du har posteret på dine projekter. Herfra kan du endvidere omkontere posteringer for både projekter og aktiviteter.
I denne vejledning vil vi gennemgå forskellen mellem at kopiere, vende eller tilbageføre en postering i vores regnskabssystem.
Denne artikel forklare hvordan du kopiere en postering i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du tilbagefører en tidsregistrering, som er godkendt.
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.
Denne artikel forklare hvordan du tilbageføre en postering i e-conomic.
Har du en bogført postering, med en forkert tekst eller måske mangler en tekst, er det ikke for sent at redigere i den.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.
Kapitel 3 i europas GDPR omhandler hvordan dine kunder har retten til at vide hvad af deres data du har brugt, og hvordan dataen er blevet brugt.
Denne guide vejleder til, hvordan du omkonterer allerede godkendte eller bogførte projektposteringer, som du af den ene eller anden årsag ønsker at flytte fra et projekt til et andet.
Har du bogført en postering med en fejl, eller ønsker du at lave en postering magen til en allerede bogført postering, kan du kopiere, vende eller tilbagefører den bogførte postering.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer