e-copedia

Bogføringshistorik

Artikler med tagget “Bogføringshistorik” i
Alle artikler med tagget “Bogføringshistorik”
Kapitel 3 i europas GDPR omhandler hvordan dine kunder har retten til at vide hvad af deres data du har brugt, og hvordan dataen er blevet brugt.
Denne guide vejleder til, hvordan du omkonterer allerede godkendte eller bogførte projektposteringer, som du af den ene eller anden årsag ønsker at flytte fra et projekt til et andet.
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.
Har du bogført din kassekladde ved en fejl? Så kan denne artikel hjælpe dig med at tilbageføre de poster, du har bogført.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine projektposteringer, så du kan få overblik over de posteringer, du har bogført i forbindelse med et projekt.
Er der ved en fejl blevet vedhæftet et forkert bilag til en postering, kan det nemt fjernes - også selvom det allerede er bogført.
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.
Har du en bogført postering, med en forkert tekst eller måske mangler en tekst, er det ikke for sent at redigere i den.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan finde alle de omkostninger og aktiviteter, du har posteret på dine projekter. Herfra kan du endvidere omkontere posteringer for både projekter og aktiviteter.
Har du bogført en postering med en fejl, eller ønsker du at lave en postering magen til en allerede bogført postering, kan du kopiere, vende eller tilbagefører den bogførte postering.
Denne guide vejleder til, hvordan du tilbagefører en tidsregistrering, som er godkendt.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du tilbagefører en hel kassekladde, hvis der er lavet en fejl i de bogførte posteringer.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du finder dine bogførte posteringer.
Har du en bogført postering, med en forkert tekst eller måske mangler en tekst, er det ikke for sent at redigere i den.
Hvis du allerede har bogført dine posteringer, og du nu vil have vedhæftet dine bilag, kan dette sagtens stadig lade sig gøre.
Du skal være opmærksom på, at det kun er posteringer, som du oprindeligt har bogført under fanebladet "Regnskab", du kan kopiere, vende eller tilbageføre med denne funktion, såfremt dine poster ligger i et åbent regnskabsår.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer