Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Kreditorkartotek - hvad er et kreditorkartotek?

Et kreditorkartotek er et kartotek, der opdeler kreditorerne hver for sig, for på den måde at holde styr på disse og skabe et overblik over virksomhedens samlede kreditorenhed

I e-conomic regnskabsprogram kan du benytte kreditorkartotek. Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage og få adgang til hele regnskabsprogrammet med det samme.

Formålet med at oprette et kreditorkartotek er, at det i forbindelse med den generelle bogføring og fakturering gør det væsentligt lettere at holde styr på sine kreditorer, selvfølgelig afhængig af hvor mange man har. Men i de fleste tilfælde vil det hjælpe til et lettere og mere overskueligt bogholderi.

Kreditorkartoteket hjælper eksempelvis til at få vist virksomhedens eksisterende kreditorkonti, og få vist bogførte og ikke-bogførte posteringer.

Kreditorstyring

Kreditorkartoteket er en forudsætning for, at man kan arbejde med kreditorstyring. Kreditorstyringen hjælper til at holde overblikket, og kunne aflæse specifikke oplysninger på den enkelte kreditor. Læs mere om kreditorstyringen her.

Har jeg brug for et kreditorkartotek?

Hvis du er i tvivl, om det er relevant for dig at benytte kreditorstyring og dermed oprette et kreditorkartotek, er det en god idé at rådføre sig med sin bogholder eller revisor.

Har du brug for hjælp?

Hvis du mangler en bogholder eller en revisor, kan du måske finde én her på e-conomics administratorliste.

Du kan også læse meget mere om hvordan kreditorkartoteket fungerer med e-conomic i vores e-copedia.


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis